Single Blog Title

This is a single blog caption

Mitä uutta kausi 2017-2018 tuo joukkueen näkyvyyteen?

  • Uusi kausi, uudet kujeet. Kausi 2017-2018 tuo mukanaan jo suuren muodonmuutoksen joukkueeseen, kun päävalmentaja vaihtuu Satu Natusesta serbialaiseen Zvonko Nikoliciin ja pelaajistokin on kokenut suurta vaihtuvuutta. Mutta mitä uusi kausi tuo mukanaan joukkueen tiedotukseen ja seurattavuuteen?

UUTTA KAUDELLA 2017-2018

  • UUDET NYKYAIKAISET KOTISIVUT

    OrPon tiedotus lähtee tulevaan kauteen täysin uudenlaisten kotisivujen vauhdittamana. Uudet kotisivut takaavat sivustolla vieraileville entistä helpomman käytön ja monipuoliseman kokonaisuuden.

 

  • PELAAJAT VALTAAVAT JOUKKUEEN INSTAGRAMIN

    Joukkueen Instagram -sivu saa viime kauteen nähden täysin uuden värin, kun pelaajat ottavat tilin haltuunsa. Tilin julkaisuja ja stories -osiota seuraamalla näet kauden tapahtumia joukkueen silmin.

 

  • ENTISTÄ KATTAVAMPI TWITTER

    Myös Twitter -tilimme monipuolistuu tulevalla kaudella. Twitteristämme tulet löytämään linkit ajankohtaisimpiin uutisiimme ja – livelähetyksiimme. Lisäksi tilitä tulet löytämään jokaisen ottelun erä -ja lopputulokset heti päättymisen jälkeen.

 

*Josset siis tähän mennessä ole vielä ottanut joukkueen tiedotuskanavia haltuun, kannattaa se tehdä. Näin pysyt joukkueen vauhdissa koko kauden ajan.

Leave a Reply