Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo kaatoi LP Kangasalan harjoitusotteluavauksessa

Harjoitusottelu OrPo – LP Kangasala 3-1
(25-19, 25-23, 25-10, 8-15)

OrPo avasi kauden 2017-2018 harjoitusottelutaipaleensa perjantaina 18.8.2017. Orivedellä pelatussa harjoitusottelussa vastaan asettui LP Kangasala, joka ennen perjantain mittelöä oli kohdannut harjoituskaudellaan jo 1-sarjaa pelaavan Rantaperkiön Iskun ja LP Viestin. Molemmat joukkueet lähtivät perjantain harjoitusotteluun jo alustavasti täysin uudistetuilla pelaajakoostumuksilla, mutta OrPon kokoonpanossa nähtiin pelaaja myös sopimuslistojen ulkopuolelta, kun pelaajavahvuuteen oli kutsuttu Oriveden lukion lentopallolinjalla juuri koulunsa aloittanut libero Rita Timonen.

Kauden ensimmäinen harjoitusottelulta ei suuria odotettu. Kotijoukkueen peli ei ollut valmista, mutta herätti kuitenkin toiveita jatkon suhteen. Kaksi ensimmäistä erää oli pitkälti molemmilta joukkueilta pelikuvioiden hakemista ja virheitä tehtiin verkon molemmin puolin. OrPo onnistui kahdessa ensimmäisessä erässä nousemaan johtoasemiin jo heti erien alussa ja pitämään johtonsa loppuun asti (25-19, 25-23). Kolmannessa erässä kotijoukkueen peli alkoi hahmottumaan ja virheiden määrä laskemeen. Se näkyi myös taululla (25-10). Viimeisessä aikarajeen takia viiteentoista pisteeseen asti pelatun erän alussa OrPon ote katosi ja kangasalalaiset onnistuivat nousemaan 0-7 johtoasemaan, jonka jälkeen kotijoukkue heräsi vielä pelaamaan. Kiri riitti kuitenkin vain kahdeksaan pisteeseen ja numerot kirjattiin kangasalalaisille 8-15.

Päävalmentaja Zvonko Nikolicin mietteet perjantailta:
– Ensimmäinen ottelu on aina vaikea uudelle joukkueelle, mutta olen tyytyväinen joukkueen esitykseen ja peliasenteeseen.

*Ottelua ei järjestelysyistä markkinoitu suurelle yleisölle. Tulevista harjoitusotteluista tiedotetaan myöhemmin.

Artikkelikuvat: Raimo Lietsala

Leave a Reply