Single Blog Title

This is a single blog caption

Harjoitusottelut Orivedellä 25-26.8.2017

Hallitseva Suomen mestari LP Viesti ja LiigaPloki saapuvat Orivedelle viime vuoden tapaan pelaamaan harjoitusotteluita. Viikonlopun harjoitusottelut käynnistyvät perjantaina 25.8 kello 18.30, jolloin OrPo ottaa yhteen viime kauden puolivälierävastustajansa LiigaPlokin kanssa.

Joukkue pähkinän kuoressa – LiigaPloki:
LiigaPloki on kokenut kesän aikana suuresti vaihtuvuutta ovien käydessä molempiin suuntiin kovalla tahdilla. Suurimman osan joukkueen ulkomaalaisista vaihtaessa maisemaa ja pitkäaikaisen ykköspassari Eveliina Koljosen suunnatessa Belgiaan on päävalmentaja Jukka Koskisen kasattava  ykköskuusikkonsa lähes täysin uudelleen. Muita lähtijöitä joukkueesta olivat passari Julia Niemi, sekä Orivedelle täksi kaudeksi saapunut Vilma Ruuska.  Ainoa pihtiputaalaisjoukkueen kanssa jatkosopimuksen tehnyt ulkomaalainen oli kesken kauden hankittu ja myöhemmin kultakimpaleeksi osoittautunut yhdysvaltalaisyleispelaaja Alex Reid. Vastavirtana joukkueeseen ovat saapuneet viime kaudella Belgiassa ja Espanjassa pelannut Nette Tuominen, ulkomaalaiset Finley, Horner ja Hardy, yleispelaaja Emilia Kääntä, sekä keskitorjuja Anastasia Boricheva.

Tarkemmin LiigaPlokin joukkueesta voit lukea pihtipuaalaisjoukkueen nettisivuilta: http://liigaploki.fi/

Lauantaina ottelut jatkuvat ensin LiigaPlokin ja LP Viestin kohtaamisella kello 13.00. Viikonlopun harjoitusottelut päättää OrPon ja LP Viestin kohtaaminen klo 16.00

Joukkue pähkinän kuoressa – LP Viesti:
LiigaPlokin tapaan myös LP Viestin ovi on käynyt kesän aikana molempiin suuntiin, mutta pihtiputaalaisista poiketen vaihtuvuus on ollut pienempää ja joukkueen rungon voi ennustaa rakentuvan pitkälti samoista palasista kuin viime kaudella. Salolaisjoukkueen kanssa jatkosopimuksen ovatkin tehneet mm. nimet Hillaelina Hämäläinen, Viktoriia Tuchashvili, Noora Kosonen, Ronja Heikkiniemi, sekä roimasti pelitasoaan viime kauden pudotuspeleissä nostanut Anna Czakan. Lähtijöitä puolestaan ovat olleet joukkueen kapteeni ja johtohahmo Pauliina Vilponen, sekä joukkueen ulkomaalaiskeskitorjujat Nadezhda Gohkshtein ja Vera Klimovich, sekä hakkuri Taru Alho. Mutta jos lähtijälista on kovaa luettavaa, sitä on myös tulijalista. Vilposen jättämälle hakkurin tontille löytyi apu Itämeren takaa, kun Viron maajoukkuehakkuri Kertu Laak liittyi salolaisryhmään kesän alussa. Paikattavaa löytyi myös johtajuus-, sekä ulkomaalaisten jättämällä keskitorjujapuolella, joihin apu löytyi samassa paketissa OrPon pitkäaikaisen kipparin Eeva Puukan siirtyessä Saloon yhden Huittisissa vietetyn kauden jälkeen.

LP Viestin koko sopimuslistan ja muut tiedot löydät heidän nettisivuiltansa: http://www.lpviesti.fi/

Joukkueet ovat siis nähtävissä uudistetuilla kokoonpanoilla viikonloppuna Oriveden liikuntahallilla. Jokaiseen otteluun on vapaapääsy. Tervetuloa!

Leave a Reply