Single Blog Title

This is a single blog caption

Voitto ja tasapeli OrPon saldona viikonlopun harjoitusotteluista | Raportti

Orivedellä pelattiin viikonloppuna 25.-26.8.2017 kolmen mestaruusliigajoukkueen välinen harjoitusturnaus. Turnaukseen osallistuivat OrPon lisäksi Pihtiputaan LiigaPloki ja hallitseva Suomen mestari Salon LP Viesti.

Perjantai 25.8:

OrPo – LiigaPloki:
Viikonlopun ottelut aloitettiin perjantaina OrPon ja LiigaPlokin välisellä mittelöllä. OrPo sai harjoitusviikonloppuun mukaan huippulisän, kun joukkueen kolmas ulkomaalaispelaaja Francyely Lemos saapui Suomeen aiemmin viikolla. OrPon kokoonpanossa nähtiin myös aiemmalla viikolla LP Kangasalaa vastaan pelatun harjoitusottelun tapaan lainapelaajan rooliin kutsuttu Rita Timonen.
Ottelu oli tasainen alusta loppuun, mutta OrPo onnistui, jokaisessa täysimittaisessa erässä nousemaan johtoon ja pitämään johtonsa loppuun asti kolme ensimmäistä erää kirjattiin numeroin 25-21, 25-22, ja 25-23. Viimeinen erä pelattiin 15 pisteeseen, jonka LiigaPloki onnistui voittamaan lopulta numeroin 7-15.

Lauantai 26.8: LiigaPloki – LP Viesti & LP Viesti – OrPo
Lauantain ottelut aloitettiin vierailijajoukkueiden LiigaPlokin ja LP Viestin kohtaamisella. LP Viesti saapui Oriveden turnaukseen vajaalla kokoonpanolla kuusikkokalustoon kuuluvien virolaishakkuri Kertu Laakin ja suomalaisyleispelaajien Noora Kososen ja Ronja Heikkiniemen ollessa maajoukkueiden mukana Universiadeissa. Poissalolijoiden paikkaajana Viestin kokoonpanossa nähtiin mm. kesäänsä Suomessa viettävä ex-Viestiläinen Lena Lymareva-Flinck.
LiigaPloki tuli lauantain otteluun silminnähden perjantain ottelua paremmalla jalalla ja joukkue onnistuikin kellistämään salolaiset ottelun avauserässä numeroin 25-19, jossa etenkin hyvä syöttöpeli oli avainasemassa. Avauserästä sisuuntunut salolaisryhmä onnistu kokoamaan pelinsä ja viemään eristä kaksi seuraavaa numeroin 19-25 ja 22-25. Pihtiputaalaiset onnistuivat vielä venyttämään ottelua viemällä neljännen erän lukemin 25-23, mutta salolaiset veivät lopulta ottelun nimiinsä voittamalla 5.erän 7-15.
Seuraavana oli OrPon vuoro ottaa mittaa hallitsevasta mestarista. Ottelu oli alusta loppuun tasainen ja erät jakaantuivat lukemiin 2-2. Viides erä päätettiin jättää pelaamatta.

Myös yleisöä oli viikonloppuna paikalla mukava määrä.

Leave a Reply