Single Blog Title

This is a single blog caption

Valmentaja Zvonko Nikolicin mietteet viikonlopun harjoitusturnauksesta

“Viikonloppu oli joukkueeltamme onnistunut. Olimme pienen turnauksen ykkösiä ja olen ylpeä siitä, että onnistuimme saamaan oriveisläiskatsojat tyytyväisiksi. Ensimmäisessä ottelussa annoin mahdollisuuden nuorille kotimaisille pelaajille ja onnistuimme pelaamaan hyvällä tasolla voittaen LiigaPloki ottelun 3-1. Toisessa pelissä LP Viestiä vastaan joukkueemme ei ollut kokonainen, sillä jouduimme pelaamaan ilman Annia, Vilmaa ja Ritaa, mutta onnistuimme tuomaan taktisen ja teknisen osaamisemme tyydyttävälle tasolle. Haluan kiittää suuresti paikalla olleita katsojia, jotka kannustivat meitä läpi turnauksen”

OrPo’s coach Zvonko Nikolic’s taughts about practice tournament:

“This weekend was very successful for us. We finished at 1st place in this small tournament, and I am very proud cause we managed to make people from Orivesi happy. In first game I give opportunity to domestic and younger players and we managed to play at good level against good LiigaPloki and win 3-1. In second game against Viesti our team was not completed cause we played without Anni, Vilma and Rita. But still we managed to play with Viesti and to bring our tactical and technical skills to the satisfied level. Once again I would like to say a BIG thanks to our Orivesi supporters who were watching us during whole tournament.”

Leave a Reply