Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPon harjoitusottelut ennen liigakauden alkua

OrPo pelaa ennen Mestaruusliiga -kauden alkua harjoitusotteluita seuraavasti:
 
Keskiviikkona 6.9 OrPo saa vieraita Huittisista, kun LP Vampula saapuu Orivedelle. Ottelu alkaa n. klo 18.30
 
Viikonloppuna 9.-10.9 OrPo matkustaa Saloon, jossa se osallistuu Salohallissa järjestettävään OP Lounaismaa -turnaukseen. Turnaukseen OrPon ja emäntäjoukkue LP Viestin lisäksi osallistuvat aiemmin viikolla OrPon kohtaava LP Vampula, toinen pirkanmaalaisjoukkue LP Kangasala, venäläinen Leningradga, sekä ruotsalainen Engelholm. OrPon kanssa samassa alkulohkossa lauantaina mittelevät LP Vampula ja Leningradga.
 
Keskiviikkona 13.9 OrPo pelaa jälleen harjoitusottelun Orivedellä, kun sarjanousija Nurmon Jymy asettuu verkon toiselle puolelle. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella jo Nurmossa perjantaina 1.9, josta OrPo nappasi voiton 3-1. Ottelu alkaa n. klo 18.30
 
Perjantaina 15.9 OrPo kohtaa harjoitusottelu kenraalissa paikallisvastustaja LP Kangasalan Pitkäjärven koululla. Ottelu siellä alkaa kello 18.00.
 
Tervetuloa seuraamaan OrPon otteita jo ennen kauden alkua!
 
*Mestaruusliiga -kauden alku OrPon osalta siirtyy aiemmin ilmoitetusta 23.9 myöhempään ajankohtaan. Tiedote asiasta nettisivuillamme.

Leave a Reply