Single Blog Title

This is a single blog caption

Heikki Kosonen OrPon valmennukseen, Tea Humppi joukkueenjohtotehtäviin

Heikki Kosonen liittyy Zvonko Nikolicin johtamaan OrPon mestaruusliigajoukkueen valmennusryhmään. Kosonen 53, toimii tällä hetkellä liikunnan- ja terveystiedon opettajana Sammon urheilulukiossa Tampereella. Lentopallohistoriaa valmennuspuolella Heikiltä löytyy mm. Ylöjärven Ryhdin organisaatiossa juniori- ja 1-sarjatasolla valmentamisesta, sekä nuorten maajoukkeen valmentamisesta vuosina 2011-2017. Viime kesänä Heikki johdatti 2002-2003 syntyneiden tyttöjen maajoukkueen EM-kisojen 10.sijalle. Lentopallotaustaa Heikiltä löytyy myös pelaajapuolelta. Pelaajaurallaan Heikki pelasi 8 kautta SM-sarjaa edustaen Lahden Kimmoa, Jyväskylän Kiriä, Jyväskylän Metso-lentistä ja Vammalan Lentopalloa. Tervetuloa Orivedelle Heikki!

– On hienoa, että saan olla mukana auttamassa OrPo:n naisten liigajoukkuetta tulevalla kaudella. Kun minua pyydettiin mukaan ja sekä perhe että työnantaja näyttivät vihrää valoa, päätös lähteä mukaan syntyi nopeasti. Mielenkiintoista on myös päästä tekemään yhteistyötä yhdestä Euroopan parhaimmasta lentopallomaasta, Serbiasta, tulevan päävalmentajamme Zvonko Nicolicin kanssa. Odotan kautta innolla ja uskon, että voimme päästä pitkälle sekä Mestaruusliigassa että Europeleissä.

Aiemmin OrPon huoltopuolesta vastannut Tea Humppi siirtyy OrPon joukkueenjohtajan tehtäviin. Tea on ollut OrPon liigajoukkueen toiminnassa kaudesta 2014-2015 lähtien, jota aiemmin hän toimi valmennustehtävissä OrPon junioripuolella.

– Haluan omalta osaltani mahdollistaa joukkueen menestystarinaa mm. Järjestämällä pelireissut siten, että joukkue pystyisi suoriutumaan peleistä maksimaalisesti. Ehdottomasti haluan olla tukipilarina niin pelaajille kuin valmennuksellekin ja edesauttaa hyvää me-henkeä. Toisaalta olen linkki seurajohdon ja joukkueen välillä ja hoidan joukkueen sisäisen tiedottamisen.

Leave a Reply