Single Blog Title

This is a single blog caption

Yhdysvaltalaisyleispelaaja Jalé Hervey täyttää loukkaantuneen Vilma Ruuskan jättämän aukon

OrPo on tehnyt tämän kauden kattavan sopimuksen yhdysvaltalaisyleispelaaja Jalé Herveyn kanssa. Herveyn hankinta tuli ajankohtaiseksi Pihtiputaalta hankitun Vilma Ruuskan loukkaannuttua harjoitusottelussa elokuussa. Joukkue etsi korvaajaa ensin kotimaasta, mutta etsintöjen vedettyä vesiperän etsinnät laajennettiin myös ulkomaille.

 
Jalé Hervey (22-180) on kotoisin Alabaman lämmöstä Huntsvillen kaupungista. Viimeiset kolme kautta Hervey on viettänyt pelaten yliopistojoukkue UCF Knightsin organisaatiossa, Floridassa. Ammattilaisuransa aloittamisesta Suomessa ja Orivedellä Hervey oli mielissään
 
– Olen todella innoissani. Pidin hyvänä lähteä ensin pienelle paikkakunnalle hakemaan kokemusta ammattilaisuralle. Jo ensimmäinen viikko Orivedellä näytti varsin hyvältä.
 
– Pidän vahvana puolenani henkistä puoltani, jolla tuon energiaa joukkueeseen. Pidän mahdollisuuksiamme kauden mestaruusliigassa menestymiseen hyvänä.

Hervey on jo liittynyt joukkueen vahvuuteen ja on joukkueen mukana, kun OrPo kohtaa lauantaina 7.10 LP Kangasalan Pitkäjärvellä

Leave a Reply