Single Blog Title

This is a single blog caption

OTTELUENNAKKO | OrPo – HPK 11.10.2017

OrPo – HPK 11.10.2017 | Otteluennakko
 
OrPo ja kotiavaus
OrPo avaa mestaruusliigakauden 2017-2018 kotiottelunsa keskiviikkona 11.10, jolloin verkon toiselle puolelle astelee toinen myös tällä kaudella mestarisuosikkeihin lukeutuva HPK. OrPolle ottelu on kauden kolmas, HPK:lle se on kauden viides.
HPK koki kesällä jälleen kovia muodonmuutoksia. Lähtijöiden joukossa loisti vino pino viime kauden joukkueen tukipilareihin lukeutuneita pelaajia, kun mm. Karoliina Friberg, Alyson Mayfield, Piia Korhonen, Kehoe Eaton ja Katja Kylmäaho vaihoivat maisemaa. Lähtijöiden korvaajiksi hämeenlinnalaiset onnistuivat kuitenkin löytämään hyvin potentiaalisen kokonaisuuden. Kotimaisten tulijoiden joukkoon kuuluivat mm. OrPon viime kauden joukkueseen kuuluneet Maria Tuominen ja Eveliina Smolander, viime kaudella pitkälti Kuortaneen ykköshyökkääjänä loistanut Suvi Kokkonen, keskitorjuja Daniela Öhman, sekä Suomeen palannut libero Saana Koljonen. Ulkomaalaispuolelleen HPK löysi kanadalaislaituri Vicky Savardin, yhdysvaltalaispassari Chloe Collinsin, sekä italialaislaislaiturin Laura Baggin.
Viersjoukkueena tänään esiintyvät hämeenlinnalaiset ovat aloittaneet kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Joukkue kärsi kauden avausottelussaan ensin 3-1 tappion Pölkky Kuusamon vieraana, jonka jälkeen joukkue onnistui selättämään, sekä WoVo Rovaniemen, että LP Kangasalan suoraan erin 3-0. Keskiviikkona 4.10 HPK kohtasi LP Viestin Salossa, jossa se kärsi lopulta tappion erin 3-1. Kotijoukkue OrPo puolestaan on tähän mennessä pelannut kaksi ottelua, joista se on onnistunut voittamaan molemmat. Joukkue avasi liigakautensa 1.10 Huittisissa, josta se haki suoran 0-3 voiton. Toisen ottelunsa OrPo pelasi 7.10, jossa se kohtasi Pirkanmaan paikallisväännössä LP Kangasalan Pitkäjärvellä. Ottelu venyi tasaisten vaiheiden jälkeen aina viidenteen erään asti, josta orivesiläiset nappasivat voiton.
Keskiviikkona vastakkain ovat kaksi jälleen mitaleja kauden liigassa tavoittelevaa joukkuetta. Kumpi nappaa voiton kauden avauskohtaamisesta?

Leave a Reply