Single Blog Title

This is a single blog caption

OTTELUENNAKKO | OrPo – Pölkky Kuusamo 14.10

OrPo ja Pölkky Kuusamo kohtaavat lauantaina 14.10 viime kevään pronssiottelurevanssissa Orivedellä. OrPo on tähän mennessä pelannut kolme ottelua, josta se on onnistunut voittamaan kaksi. Pölkky sen sijaan seilaa vielä voittamattomana kolmen ottelun voittoputkessa.

 Kuusamosta ilmoitettiin jo kauden avaustilaisuudessa, että mitali on joukkueen pääprioriteetti alkavalla kaudella. Kuusamossa huomattiin jo viime kaudella tuolloisen joukkueen potentiaali ja seura ilmoittikin jo huhtikuussa tehneensä jatkosopimukset 6 pelaajan kanssa ja pestanneensa uusina pelaajina libero Iina Niemelän ja keskitorjuja Nea Haataisen. Myöhemmin kesällä joukkueen suomalaisosastoon liittyi myös Veera Hämäläinen, sekä kehitypelaajasopimuksilla kolme joukkueen omaa kasvattia. Ulkomaalaisosasto puolestaan koki suuren muodon muutoksen kesällä. Lähtöpassin saivat kaikki muut paitsi joukkueen luottopelaajana kaudesta toiseen jatkava Olena Prokopenko, joka aloittaa nyt 4.kautensa Kuusamossa. Tulevan kauden ulkomaalaisvahvistuksiksi joukkue hankki viime kaudella OrPossa viilettäneen hakkuri Malina Terrelin, sekä keskitorjuja Mara Greenin. Viime kaudella Kuusamon liikuntahalli osoittautui vastustajille vaikeaksi paikaksi pelata, sillä ennen helmikuun puoltaväliä kuusamolaisjoukkue ei ollu hävinnyt kotonaan ainoatakaan peliä. Pölkky on antanut myrskyvaroituksen samoista asetelmista myös alkavan kauden avausotteluissa, sillä Kuusamossa ovat tähän mennessä kaatuneet jo LiigaPloki, Nurmon Jymy ja HPK. Tulevana viikonloppuna joukkue lähtee kauden ensimmäisiin vierasotteluihinsa.

OrPo sen sijaan on tähän mennessä hakenut voitot Huittisista ja Kangasalta. Joukkue koki kauden avaustappionsa keskiviikkona 11.10, kun HPK onnistui hakemaan tasaisesta ottelusta huolimatta pisteet Hämeenlinnaan lopulta puhtaasti erin 0-3. Lauantaina joukkue lähtee jälleen metsästämään kauden ensimmäistä kotivoittoaan. Luvassa varmasti tasokas ja tasainen lentopalloilta!

OrPo – Pölkky Kuusamo 14.10.2017 Oriveden liikuntahallilla kello 17.00 alkaen. Kahviossa myytävänä itse leivottuja tuoreita pullia!

Tervetuloa!

 

Leave a Reply