Single Blog Title

This is a single blog caption

ENNAKKO | OrPo – Nurmon Jymy 22.10

OrPo ja Nurmon Jymy kohtaavat ensi kertaa Mestaruusliigassa sunnuntaina 22.10.

OrPo saa vieraita sunnuntaina 22.10 Nurmosta, kun verkon toiselle puolelle astelee kautensa väkevästi aloittanut sarjanousija Jymy. Jymy on voittanut 6 pelaamastaan ottelustaan 4. Eilen (21.10) nurmolaisjoukkue kärsi kirvelevän tappion Huittisissa, kun LP Vampula vei joukkueiden välisen kohtaamisen lopulta erin 3-2. OrPon alkukauden saldo puolestaan näyttää neljästä pelatusta ottelusta kolmea voittoa ja yhtä tappiota. Joukkue kaatoi viimeisimmässä ottelussaan 14.10 Pölkky Kuusamon Orivedellä suoraan erin 3-0. Sunnuntaina 22.10 OrPo ja Jymy kohtaavat ensi kertaa pääsarjatasolla. Harjoituskaudella joukkueiden kohtaamiset päättyivät OrPon 1-3 voittoon Nurmossa ja 2-2 tasapeliin Orivedellä.

Ottelu käyntiin Oriveden liikuntahallilla kello 17.00, jota ennen hallilla luvassa myös naisten 1-sarjaa OrPo – Helsinki Volley 1 klo 13.00 alkaen. Tervetuloa!

Leave a Reply