Single Blog Title

This is a single blog caption

RAPORTTI | Jymy nurin 3-0

OrPo-Nurmon Jymy 3-0 (25-16,25-16,25-18)

Olipa peli! Nurmo aloitti väkevästi ja hyvällä asenteella, se meni ensimmäisessä erässä 3-6 johtoon, vaikka OrPokin pelasi hyvin. Tästä kuitenkin OrPo paransi vielä peliään ja Nurmo otti ensimmäisen aikalisänsä 8-6 ja toisen 12-7 tilanteissa. OrPo meni väkisin 22-12 lukemiin. Päävalmentaja Zvonko Nikolic vaihtoi Olga Vergidoun sekä Francyele Lemosin lepovuorolle ja Anni Toivonen tuli passariksi sekä Jale Hervey hakkuriksi loppuerän ajaksi. OrPo vei ensimmäisen erän 25-16.
Toisessa erässä Nurmo aloitti taas vahvasti ja pakotti OrPon aikalisälle 4-8 tilanteessa. Lemos tehtaili pisteitä, kun tekniselle mentiin OrPon niukassa johdossa 14-13. Niina Ylönen tuli syöttämään 16-14, leipoi heti ässän ja kesti Nurmon aikalisän. Ninnu iski vielä ässän 23-14 ja 8 pisteen syöttöputki katkesi vasta 24-16 lukemiin. Rohkeasti ja tehokkaasti pelannut Jessica Kosonen iski kutospaikalta erän 25-16.
Kolmannessa taisteltiin edelleen lujaa. Pitkiä palloralleja, hyviä puolustuksia sekä hakuja molemmilla. OrPo lähti alussa tehokkaammin ja meni menojaan. Erän ja ottelun päätti Jale Hervey 25-18.

Nurmo pelasi paremmin, kuin numeroista voisi päätellä. OrPo pelasi niin hyytävän tehokkaasti ja vähillä virheillä, että tulos oli tämän näköinen. Yleisö varmasti piti näkemästään, naislentopalloa parhaimmillaan.

Karoliina, Friberg, Jymy: Ei ollut meiltä paras peli. Kaksi ekaa erää lähti meiltä hyvin ja ei saatu palloa nousemaan, siitä vastustaja rankaisi.
Niina Ylönen, OrPo: Hyvä peli meiltä, kaikki plussalla, 75 syöttöä, torjuntoja tuli. Nyt on panostettu syötön profiiliin. Suhteellisen vähillä virheillä mentiin.
Kari Tuomela, Jymy: Tänään täytyi sanoa, että jäätiin jyrän alle. En osaa sanoa, mistä johtui, mutta tänään ei päästy edes haastamaan. Torjuntaa ei saatu pitäväksi, vaikka se on yleensä ollut meillä hyvä.
Todella hyvä peli OrPolta.
Zvonko Nikolic, OrPo: Kontrolloimme peliä. Olen hyvin tyytyväinen. Noudatimme taktiikkaa ja jaksoimme pelata kolme erää hyvällä asenteella. Nyt tähtäämme ensi keskiviikon Suomen Cupin peliin. Pelaajat olivat hyvin motivoituneita ja keskittyneitä.

OrPo voitti ässät 7-1 ja torjunnat 7-4.

Otteluisäntä K-Supermarket Orivesi palkitsi joukkuidensa parhaina Alexandra Vajdovan 9/+2 ja OrPosta Jessica Kososen 11/+10
LähiTapiola-pisteet
3 Jessica Kosonen, OrPo
2 Olga Vergidou, OrPo
1 Francyele Lemos, OrPo

Yleisöä 527
OrPo kiittää hyvästä kannustuksesta!

Leave a Reply