Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPolle vain erä Salosta, LP Viesti vei ottelun 3-1

 

OrPolle kauden toinen tappio ja LP Viesti jatkaa ilman tappiota. Salossa OrPo vei ensimmäisen erän hyvällä pelillä 22-25, mutta kaksi seuraavaa erää meni selkeästi LP Viestille 25-11 ja 25-10. Neljännessä erässä taisteltiin tasaisemmin. OrPo kävi 11-12 johdossakin, mutta sitten Viesti pääsi Anna Czakanin syöttövuorolla karkumatkalle, joka piti loppuun asti. Neljäs erä LP Viestille 25-18 ja koko ottelu 3-1.

OrPo tuli avauserään vahvalla asenteella ja jokaista voitettua pistettä joukkue ja päävalmentaja Zvonko Nikolic tuulettivat osin jopa raivokkaasti. LP Viesti johti avausta 10-6 ja vielä 11-8, mutta numeroiden 12-10 jälkeen ote kääntyi vieraille ja pian Salohallin tulostaululla olivat lukemat 12-17.

LP Viesti vaihtoi kentältä avainpelaajiaan (Viktoriia Tuchashvili ja Kertu Laak), mutta penkiltäkään ei nyt apuja löytynyt. Kotijoukkue pystyi vielä kirimään lukemiin 20-23 ja 22-24, mutta kolmannesta eräpallosta OrPo ratkaisi erän.

Toisessa erässä olivat kentällä kuin toiset joukkueet: 6-2, 10-3, 14-5 numerot kertovat LP Viestin selvästä hallinnasta ennen loppulukemia 25-11. Kolmas erä sujui lähes samaan tahtiin eikä Eeva Puukan loukkaantuminen verkkotilanteessa 10-4 muuttanut tahtia, erä oli loppuun saakka kuin yhtä maalia.

Neljäs erä oli jälleen tasaisempi aina numeroihin 14-13 saakka. Siitä Viesti meni Anna Czakanin syöttövuorolla jo lukemiin 18-13 ja päätöslukemat erälle 25-18.

Joukkueiden parhaina palkittiin OrPosta Franciele Stedile ja LP Viestistä Anna Czakan.  OrPon passari Olga Vergidoy pai yhden LähiTapiola-pisteen.

Huippuhetket: https://www.youtube.com/watch?v=k7Ge7fsu-mo&feature=youtu.be

Leave a Reply