Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo-LP Vampula sunnuntaina 17.12. klo 17:00 | Ennakko

OrPo – LP Vampula 17.12.2017 | Otteluennakko
 
OrPo ei kauaa ehdi Kosovon Challenge Cup matkaltaan kotiutua, kun jo sunnuntaina 17.12 joukkue palaa Mestaruusliigan pariin ja saa vieraita Huittisista. Sunnuntain otteluun molemmat joukkueet lähtevät voitot allaan. OrPo onnistui keskiviikkona Challenge Cupin vierasottelussaan kaatamaan Kosovolaisen Ferizaj Kastriotin suoraan 0-3, kun LP Vampula puolestaan taisteli LP Kangasalan päänahan viime lauantaina kotonaan erin 3-1.
 
Juuri ennen joulutaukoa vierasjoukkue LP Vampula löytyy sarjataulukon sijalta 7 (10 pisteellä) OrPon pitäessä puolestaan taulukon sijaa 4 (26 pisteellä). Viimeisestä viidestä Mestaruusliigaottelustaan LP Vampula on onnistunut voittamaan yhden OrPolla puolestaan voittoja ollessa neljä. Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin kuluneella kaudella, jolloin OrPo haki 1.10 Huittisissa pelatusta ottelusta suoran 0-3 voiton. OrPo lähtee otteluun siis hienoisena ennakkosuosikkina, mutta LP Vampula on kuitenkin ajan saatossa osoittautunut monelle joukkueelle arvaamattomaksi vastustajaksi.
 
tarvitsee pisteitä tavoitellessaan paikkaa kärkikolmikossa. LP Vampula puolestaan pyrkii kirimään eroa kiinni kolme pistettä edellä olevaan Nurmon Jymyyn. Panosta ottelussa siis riittää jälleen.
 
Ottelussa on myynnissä myös fanituotteita “joulumiinuksilla” varustettuna!
 
OrPo – LP Vampula 17.12.2017 Oriveden liikuntahallilla! Tervetuloa!

Leave a Reply