Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo piti pisteet kotona ja voitti LP Vampulan 3-1

OrPo-LP Vampula 3-1 (22-25,25-12,25-13,25-23)

OrPon ja LP Vampulan peli muotoutui neljännessä erässä kunnon jännitysnäytelmäksi. Yleisölle viihdyttävä ja jännittävä peli.

Sarah Blomberg, LP Vampula: Meillä oli hyvä ensimmäinen ja neljäs erä. Tulimme hyvin valmistautuneina. Seuraaviin pitää olla vielä agressiivisempi.
Jessica Kosonen, OrPo: Meiltä kaksijakoinen matsi. Ensimmäisen erän puolivälistä neljännen puoliväliin meiltä hyvää peliä.
Arttu Keränen, LP Vampula: Harmittavia rajapalloja, mutta eivät ne peliä ratkaisseet. Uskallettiin pelata ensimmäisessä erässä lentopalloa. Neljännessä saatiin sitä samaa takaisin. Toinen ja kolmas erä oli meiltä äärimmäisen pehmeää. Virheitä tehtiin enemmän kuin normaalisti. Paremmalla hyökkäyksellä olisimme olleet viidennessä. Löytyi niitä asioita, joita olemme etsineet.

Heikko Kosonen, OrPo: Tärkeät pinnat. Kovasti saatiin tehdä töitä. Vampula on parantanut peliä siitä, mitä ensimmäisessä pelissä oli. Yleisöön menevää peliä, paljon puolustuksia ja varmistuksia ja loppuun asti pelaamista. Alku oli nihkeää, joka oli ymmärrettävää. Pohjoisen kierrokselta alkoi flunssakierre ja Kosovossa Lemos loukkasi nilkkansa. Ylpeä koko joukkueesta. Torjuntapelaamisessa hävittiin Vampulalle.

LP Vampula voitti torjunnat 10-8 ja OrPo ässät 9-4. Franciely Lemos oli pois pelaavasta kokoonpanosta, mutta Jale Hervey paikkasi hyvin tilanteen hakkurin tontilla.
Jessica Kosonen 20/+15
Franciele Stedile 21/+12
Jale Hervey 9/+4
Saara Lepistö 8/+2
Niina Ylönen 6/+5
Olga Vergidou 5/+2

LähiTapiola-pisteet:
3 Jessica Kosonen, OrPo
2 Olga Vergidou, OrPo
1 Roosa Nieminen, LP Vampula

Otteluisäntä Oriveden Muurauspalvelu Oy valitsi joukkueiden parhaina Roosa Niemisen LP Vampulasta ja Jessica Kososen OrPosta.

LP Vampulan kannustajajille kiitokset hyvän tunnelman luomisesta ja OrPon yleisölle kiitokset hyvästä kannustuksesta.

Ottelun lehdistötilaisuuteen pääset alla olevasta linkistä:

https://www.youtube.com/watch?v=GPvlbhkiBTQ&feature=youtu.be

Leave a Reply