Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPolle voitto Nurmossa 0-3 ja sarjakärkeen HPK:n kanssa

OrPo kävi pelaamassa syyskauden viimeisen ottelunsa Nurmossa.  Jymy oli alkukauden positiivinen yllättäjä, joka oli jonkin aikaa sarjakärjessäkin.  Kova kotijoukkue kenelle tahansa.  Edellisessä pelissään se otti erän LP Viestiltä.
Ensimmäinen erä lähti OrPon hienoisessa johdossa ja Jessica Kosonen leipoi ässän, kun mentiin tekniselle erätauolle.  Nurmo otti ensimmäisen aikalisänsä 10-18 ja kiri välimatkaa kiinni.  OrPo joutui ottamaan aikalisän 17-22.  Tällä erolla mentiin erä loppuun 20-25.
Toisen erän alussa OrPo piti taas parin pisteen kaulaa, kunnes Jymy tasoitti 8-8 ja meni 10-8 johtoon.  OrPon päävalmentajana nyt toimiva Heikki Kosonen otti aikalisän ja onnistui saamaan Vajdovan syötön poikki, 10-9.  Nurmo kiristi kuitenkin otetta ja tekniselle mentiin 14-11.  OrPon toinen aikalisä 16-12, jonkä jälkeen peli tasoittui 17-17.  Nurmon aikalisä 19-21.  OrPon rutiini riitti erän lopussa ja Franciele Stedile teki kaksi viimeistä pistettä 23-25.

Pitkän erätauon jälkeen OrPo hivuttautui 2-5 johtoon, Nurmo otti ensimmäisen aikalisän.  Tekniselle OrPon johdossa 8-14.  OrPo karkasi jo 10-17 johtoon, mutta Jymy ei antanut periksi, vaan taisteli ja OrPo joutui ottamaan aikalisän 14-17.  Stedile 14-18, OrPon syöttövirhe 15-18, Jessica Kosonen hyökkäsi 14-19, Stedile torjui 15-20, Vajdovan hyökkäyspiste 16-20, Nurmolle syöttövirhe 16-21, Vajdova torjuu 17-21, mutta Nurmolle taas syöttövirhe 17-22.  Riskisyötöissä tulee joskus virheitä.  Mikaelsen paikkaa hyökkäämällä 18-22.  Riikilän hyökkäysvirhe 18-23.  Jale Hervey iskee kovaan paikkaan ässän ja ottelupallon 18-24.  Riikilä ei anna periksi ja hyökkää 19-24.  Edelleen OrPolla ottelupallo.  Stedile iskee erän ja ottelun loppunumeroiksi 19-25.  Jännittävä ottelu ja OrPon joulupaketti kannattajilleen oli valmis suoraan 3-0, tärkeät pisteet ja hyvä mieli joulutauolle.

Franciele Stedile oli illan kuningatar 19 pistettä, 3 ässää ja 1 torjunta, Jessica Kosonen 14 pojoa, 3 ässää ja 2 koppia.  Saara lepistö ja Jale Hervey molemmat 9 pistettä, Olga Vergidou 5 ja Niina Ylönen 3.   Liberot Sanna Häkkinen ja Emilia Putkisaari ovat pitäneet tonttinsa puhtaina.

Nurmon Jymy – OrPo 0-3 (20-25,23-25,19-25) Hyvä ilta koko joukkueelta.

OrPo kiittää kaikkia kannattajiaan kuluneesta syyskaudesta.  OrPo nousi johtamaan hetkeksi sarjataulukkoa, kunnes LP Vampula ja HPK saivat illan pelinsä valmiiksi. Vampula osoitti, että se pystyy haastamaan jokaisen joukkueen, kuten Nurmokin.  HPK voitti 3-1, jolloin se nousee tasapisteisiin OrPon kanssa, mutta siirtyy sarjakärkeen yhtä voitettua ottelua paremmalla tuloksellaan.  Voidaan sanoa, että OrPon syyskausi on mennyt hienosti.  Kiitos joukkueelle, staffille, taustajoukoille ja hyvälle kotiyleisölle!

Leave a Reply