Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo jatkaa Challenge Cupissa

OrPo jatkoon Challenge Cupissa!

OrPo voitti kosovolaisen KV Kastrioti Ferizajn 3-0 (25-17,25-18,25-19) ja on nyt 16 parhaan joukkueen ryhmässä. Tämä on harvinainen ja hyvä saavutus seurahistoriassa. Todennäköinen seuraava vastustaja on kova tsekkijoukkue Ostrava

Päävälmentaja Vildane Jashari, KV Kastrioti Ferizaj:
Kova ottelu, hyvä kotijoukkue, tiesimme mitä odottaa, kun olemme katsoneet videoita ja Olimme väsyneitä matkasta. Onnittelut kotijoukkueelle, todennäköisesti Ostrava vastassa. Olen tyytyväinen omasta pelissämme. Meillä on nuori joukkue.
Nazmine Ibrahimi, KV Kastrioti Ferizaj:
Minulle hyvä peli, kolmen tunnin unilla on vaikea selvittää englanniksi. Suuntaamme katseet tulevaisuuteen.
Franciele Stedile, OrPo: Kosovon joukkue pelasi täällä paremmin kuin kotonaan. Teimme liikaa virheitä, mutta kuitenkin 3-0 voitto oli hyvä asia.
Apostolos Oikonomou, OrPo: Olen tyytyväinen tulokseen ja jatkopaikkaan. Haluan onnitella vastustajaa hyvästä pelistä. Tähän peliin oli hieman vaikea valmistautua, mutta kentällä tehtiin välttämätön ja se riitti voittoon. Tämä peli oli kuitenkin hyvä minulle uutena valmentajana, että pääsin tutustumaan useiden pelaajien peliin. Olin näkemääni tyytyväinen.

Leave a Reply