Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo -LP Viesti la 20.01. klo 17:00

Orivedellä kohtaavat lauantaina 20.01. klo 17:00 OrPo ja LP Viesti.  Lauantai-illan ottelu on ns. kuuden pisteen ottelu, se on molemmille joukkueille hyvin tärkeä.  Voitolla Viesti nousisi sarjakärkeen.  Jos OrPo voittaa, se tulisi pisteen päähän Viestistä ja olisi edelleen neljäntenä, mutta koko kärkinelikko olisi kahden pisteen sisällä.  Kärkikaksikolla Pölkky ja HPK on nyt kaksi peliä enemmän pelattuina. Tiivistä on ja se tekee ottelut mielenkiintoisiksi.
LP Viesti ja OrPo pelasivat edellisessä ottelussaan tiukat viisi erää, Viesti voitti HPK:n ja OrPo hävisi LiigaPlokille.  Molemmilla joukkueilla nähdään kentällä keskellä myös vanhoja tuttuja, Dubravka Rakic on palannut Viestin kokoonpanoon ja OrPon vahvuuteen on edellisessä pelissä liittynyt Reetta Väisänen.  Eeva Puukka on ollut Viestiltä sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta toivottavasti Eeva nähdään pian kentällä.

OrPon ja LP Viestin kohtaamiset ovat olleet aina sytyttäviä pelejä molemmille joukkueille sekä yleisölle jännittävää seurattavaa.

Otteluisäntänä Oriveden Apteekki

Leave a Reply