Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo voitti LP Viestin 3-0

 

OrPo voitti LP Viestin 3-0 (25-17,25-19,25-20)

Huima ottelu!  Vaikkakin LP Viestiltä puuttui muutama avainpelaaja, OrPo pelasi suurella sydämellä ja luotti tekemiseensä.  LP Viestissä on silti maajoukkuepelaajia kentällä, mutta OrPo oli joka osa-alueella hieman edellä ja se riitti.

Anna Czakan, LP Viesti:  No ei ollut meidän peli millään tavalla.  Ei oltu siellä, missä piti.  Kolmannessa joukkueessa oli asennetta, mutta ei riittänyt.

Fanciele Stedile,OrPo:  Teimme tänään paremmin töitä kuin aikaisemmin.  Olimme parempi joukkue tänään.  Saimme puolustuksen toimimaan.  Kotipelejä on hieno pelata, kun yleisön tuki oli mukana.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:  Onnittelut OrPolle, pelasivat aika tasapainoisen ottelun.  OrPo luki meidän passipelin ja OrPon vastaanotto parani kolmannessa. Ehdottomasti parempi joukkue voitti tänään.
OrPon torjunta oli parempi kuin tilastot osoittavat, koska vaimennukset eivät tule tilastoihin näkyviin.

Apostolos Oikonomou, OrPo:  Onnittelen pelaajia, ovat työskennelleet kovasti.  Nyt pelasimme hyvällä tasolla, vastustaja oli hyvä.  Jos voitamme 3-0 kärkijoukkueen, pitää olla tyytyväinen.  Oli tärkeä voitto tänään, meillä oli kaksi tappiota takana.  Nyt keskityimme ja luotimme tekemiseemme.  Opiskelimme, kuinka LP Viesti hyökkää, noudatimme taktiikkaa ja onnistuimme hyvin.  Yleisölle suuret kiitokset hyvästä kannustuksesta!

Otteluisäntä Oriveden apteekki palkitsi joukkueiden parhaina LP Viestistä Anna Czakanin 12/+10 ja OrPosta Franciele Stedilen 20/+17.

LähiTapiola-pisteet

3 Franciele Stedile, OrPo
2 Jessica Kosonen, OrPo
1 Olga Vergidou, OrPo

Yleisöä 478

Huippuhetkiä ottelusta:

 

 

Leave a Reply