Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo – TJ Ostrava (TZ) ke 24.1. klo 18:30 – taistelu pääsystä Challenge Cupin 8 parhaan joukkoon

HARVINAISTA HERKKUA ORIVEDELLÄ!

Keskiviikkona 24.1. Orivedellä on mahdollisuus nähdä poikkeuksellisen kovatasoinen kansainvälinen naisten lentopallo-ottelu.  Oriveden Ponnistuksen vastustaja Challenge Cupissa on kova tsekki-joukkue TJ Ostrava.   Joukkueet ovat nyt 16 parhaan joukossa ja ottelusarjan voittaja jatkaa 8 joukkoon puolivälieriin.  Suomessa lentopallossa naisissa ainoastaan OrPo jatkaa vielä euro-cupeissa ja miehissä vain VaLePa Mestarien liigassa.  OrPolla on nyt historiallinen mahdollisuus edetä cupissa kahdeksan parhaan joukkoon puolivälieriin.

TJ Ostrava on Tsekin liigan kolmonen, OrPo Suomessa nelonen.  Tsekin ja Suomen liigat ovat varsin samantasoiset.  Hienoa päästä haastamaan tämän tasoinen joukkue, joka tulee todella vahvasta urheilukulttuurista.  Ostrava on pelannut 17 ottelua, voittanut 11 ja hävinnyt 6, voitettuja eriä 37 ja hävittyjä 23.  OrPon vastaavat luvut 16 ottelua, 12 voittoa 4 tappiota, voitettuja eriä 39 ja hävittyjä 17.  Kutkuttavan tasaiset vertailulukemat molemmilla joukkueilla.

Ostrava puolestaan on Tsekin kolmanneksi suurin kaupunki, perustettu 1267 ja asukkaita yli 300.000.  Kaupungissa on paljon teollisuutta ja myös menestyviä urheiluseuroja.  TJ Ostrava on yksi niistä.  Sillä on vahva junioritoiminta ja joukkueita kaikilla sarjatasoilla.   TJ Ostravalla on vain yksi ulkomaalainen pelaaja, liettualainen tehopakkaus Vilte Makauskaite #8, kaikki muut tsekkejä.

Jatkopaikka kahdella voitolla.  Ensimmäinen osaottelu Orivedellä 24.01. ja toinen Ostravassa 7.2. 2018.  Otteluvoittojen mennessä tasan, jatko ratkaistaan Kultaisessa erässä.

OrPo tarvitsee tuekseen hyvän kotiyleisönsä kannustuksen. Tervetuloa seuraamaan ottelua ja kannustamaan OrPo avausottelun voittoon!

Challenge Cup-ottelun liput 12 €, alle 15 v ilmaiseksi
(kausi- tai VIP-kortit ovat vain Mestaruusliigan otteluihin)

Leave a Reply