Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo voitti viisieräisen jännitysnäytelmän 3-2

OrPolle tiukka viisieräinen 3-2 (25-14,20-25,25-22,22-25,15-13)

OrPo hallitsi selkeästi ensimmäistä erää ja voitti sen 25-14.  Toisessa erässä Pölkky sai paremmin juonesta kiinni ja Franciele Stedilen loukkaantumisen jälkeen OrPon ote katosi, erä Pölkylle 20-25.  Kolmannen erän alku oli jatkumoa toiselle  erälle, mutta aivan erän lopuilla OrPo kiilasi rinnalle ja ohi, erä emännille 25-22.  Neljännessä taistelu jatkui.  Pölkky hoiti sen itselleen 22-25.  Viidennessä taisteltiin raivokkaasti joka pallosta.  OrPo oli terävämpi ja voitti erän 15-13 ja ottelun 3-2.

Siiri Vehmanen, Pölkky:  OrPo ansaitsi voiton, erien loput meillä heikot.

Saara Lepistö, OrPo:  Hieno taistelu voitto, Stedilen loukkaantuminen ei vaikuttanut peliimme.  Valmentaja skouttasi hyvin Pölkyn lyönti suunnat.

Tuomas Alatalo, Pölkky:  OrPo pelasi omilla vahvuuksillaan.  Se on hyvä kotijoukkue, tainnut hävitä vain yhden ottelun kotona tälle kaudelle.  Loukkaantuminen laittoi meillä suunnitelmat uusiksi.

Apostolos Oikonomou, OrPo:  Tämä oli pelaajien voitto ja onnittelut heille.  He pääsivät hyvin peliin kiinni loukkaantumisen jälkeen ja taistelivat vielä viidennessä voiton.

 

OrPo voitti torjunnat 16-6 ja ässät 9-8.  Kotijoukkueen vastaanotto oli upea 62 %.

Otteluisäntä Autola Orivesi Oy valitsi joukkueiden parhaiksi Pölkystä Olena Prokopenkon 20/+6 ja OrPosta Saara Lepistön 17/+10.

Yleisöä 418, tunnelma ja kannustus loistava.

Tähtihetket ottelusta:
https://www.youtube.com/watch?v=YDJjSeCNHN8&feature=youtu.be

 

Leave a Reply