Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo-HPK 03.02. klo 17:00 – perinteisesti sytyttävä taistelupeli

Kovat kärkikamppailut ja ”kuuden pisteen ottelut” jatkuvat Orivedellä lauantaina 3.2. klo 17:00, kun verkon toiselle puolelle asettuu kärkipaikkaa pitävä HPK.  Mestaruusliigan kärki on nyt vain kuuden pisteen sisällä, kun runkosarja viimeinen kierros on aluillaan.  Voitolla HPK vankistaisi asemiaan ainakin kärkikaksikossa, koska viikolla LP Viesti tekee pohjoisen kierroksensa WoVo:n ja Pölkyn vieraana.  Viesti voi saada matkaltaan varmemmin kolme kuin kuusi pistettä, koska Kuusamosta vierasvoiton ottaminen on haaste kenelle tahansa.  Kuudella pinnalla Viesti ohittaisi HPK:n pisteellä ja nousisi kärkeen.  HPK:lla on nyt kolme ottelua enemmän pelattuna kuin Viestillä sekä OrPolla, Pölkyllä kaksi.

Jos OrPo ottaa HPK:lta kolme pistettä, silloin keskinäinen ero on 2 pistettä ja OrPo vielä kaksi ottelua perässä.  Pölkyn suhteen pistetilanne nähdään, kun se on pelannut viikolla Viesti-pelinsä.  Eipä voisi tilanne olla tämän herkullisempi, kun neljä joukkuetta on aivan samassa nipussa.

Tunnelma Oriveden liikuntahallissa on viime peleissä ollut huiman hieno ja OrPo tarvitsee hyvän yleisönsä kannustuksen.

Leave a Reply