Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPon Challenge Cup-ottelut 2018 päättyivät taistellen, sijoitus 9.

TJ Ostrava-OrPo 3-1 (25-15,15-25,25-21,25-19)
OrPon toinen osaottelu muodostui kovaksi taisteluksi jatkopaikasta.  Ensimmäisessä erässä oli hitunen liikaa jännitystä.  Emännät saivat sen osin OrPon syöttövirheiden ansiosta 25-15.  Toisessa erässä OrPo antoi pallolle ja vastustajallekin kunnon kyytiä.  OrPo karkasi heti 4-8 johtoon, josta Ostrava tuli vielä 6-8 numeroihin, mutta sitten mentiin täysin OrPon komennossa.  Erävoitto komeasti 15-25, vaikka myös Tsekin maajoukkueen päävalmentajanakin toimiva Ostravan luotsi käänsi joka kiven OrPon pysäyttämiseksi.
Kolmannessa OrPo oli ensimmäisellä teknisellä 6-8 johdossa, toisella Ostrava 16-13, josta OrPo tuli tasoihin 16-16.  Tasoissa oltiin vielä 20-20, mutta Ostrava oli ratkaisupalloissa kova, erä emännille 25-21.
Neljännessä vielä tasan 6-6, ensimmäinen tekninen 8-6, toinen 16-11.  OrPo taisteli sitkeästi iholla 22-19 asti, mutta sitten taas Ostravan vahvuudet tulivat paremmin esiin, erä 25-19, ottelu 3-1 ja jatkopaikka kahdeksan parhaan joukkoon TJ Ostravalle.

Peli ei ollut aivan parasta OrPoa joka hetki, mutta siinä oli todella paljon hyviä elementtejä.  Siinä oli sitkeätä taistelua, hyviä yksilösuorituksia ja hyvää joukkuepelaamista.  OrPo pystyi haastamaan kovan Tsekki-joukkueen omilla vahvuuksillaan hienosti.  Peliin olisi tullut vieläkin lisää mielenkiintoa ja mahdollisuuksia, jos nilkkansa loukaantumisen vuoksi Suomeen jäänyt tehonaisemme Franciele Stedile olisi ollut mukana.  Daniele ”Pele” Batista on päässyt jo hienosti mukaan joukkueen kuvioihin.  Hän tukee hyvällä vastaanotolla joukkueen jo ennestäänkin vahvaa vastaanottoa ja hyökkää terävästi sekä monipuolisesti.
Koko joukkue pelasi hyvin ja sai arvokasta kokemusta, millaista on pelata, kun vastassa on laatua ja mittaa.

Joukkueen sijoitus historiallinen 9.

Kokemus muiltakin osin oli erittäin hyvä.  Ensimmäisenä pitää antaa suuri kiitos Oriveden kaupungille ja ylipäätään suomalaiselle kulttuurille hoitaa asioita ja mm. pelipaikkoja.  Meillä on Orivedellä hieno halli ja aivan superhyvä hallin henkilökunta, jotka huolehtivat, että kaikki toimii, on kunnossa ja aina siistiä.  Näin on muuallakin suomalaisilla pelipaikkakunnilla ja sille iso HEI!

Hienoa, että katsomossa oli suomalaisia ja myös Suomen lippu.

Kooste ottelun huippuhetkistä:

 

Leave a Reply