Single Blog Title

This is a single blog caption

Lauantaina 17.02. vastassa kauden yllättäjä, Nurmon Jymy

Lauantaina 17.02. OrPo kohtaa Nurmon Jymyn.  Mielenkiintoinen taistelupari, jossa Jymyn puolivälierien vastustajaksi on tulossa OrPo tai HPK.  Jos Jymy pitää nyt tasapisteissä olevan Kangasalan takanaan, puolivälierissä vastassa on todennäköisimmin OrPo.  OrPo puolestaan haluaa vankistaa asemiaan ja kavuta Pölkyn ohi kolmanneksi, jolloin puolivälierissä vastassa olisi Jymy tai Kangasala.
Pölkyllä on enää kaksi ottelua runkosarjassa, Vampula ja Viesti.  OrPolla on vielä Jymy, Ploki, Kangasala, Viesti ja WoVo.  Pölkky on tällä hetkellä 44 pisteessä ja sillä on enää pelit Vampulaa sekä Viestiä vastaan, mahdollisuus 6 pisteeseen, jolloin koko potti olisi 50.  OrPolla on nyt pisteitä 41 ja viidestä ottelusta mahdollisuus saada yli 9 pistettä, jos peli kulkee.  Kaikki on täysin omissa käsissä ja toiveena hyvä kannustus tuleviin otteluihin, että saavutamme kolmannen sijan runkosarjassa.

Otteluisäntä: Sinetti Säästöpankki