Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPon rutiini riitti puhtaaseen 3-0-voittoon Nurmon Jymystä

OrPo-Nurmon Jymy 3-0 (25-18,25-18,25-23) OrPo siirtyi voitolla sarjataulukossa kolmanneksi.  Nurmo puolusti hyvin, mutta OrPo oli koko ajan vahvempi.  Torjunnat OrPolle 5-4 ja ässät Jymylle 9-8.

Julia Niemi, Jymy:  OrPo on kova joukkue ja se pelasi hyvän pelin.  Emme saaneet puolustettua hyökkäyksiä.
Pitää treenata paremmin.

Jessica Kosonen, OrPo:  Meiltä tämä ei ollut loistava peli.  Joukkeena puristettiin tuo tulos.  Jymy puolusti todella hyvin, mutta saatiin paremmin kuolemaan pallo.

Kari Tuomela, Jymy:  Meiltä kauden heikoin syöttöpeli.  Abiristeilyt ja salien puute vaikutti, kun ei oikein päästy harjoitelemaan kunnolla.  Kun saadaan peli kuntoon, pystymme haastamaan pudotuspeleissä.  Toivottavasti siellä näkyy.  Puolustuspeli on parantunut, kun sitä on harjoiteltu.  OrPo oli tänään selvästi parempi.

Apostolos Oikonomou, OrPo: Onnittelut pelaajille, 3-0 voitto ja on erittäin tärkeä voittaa tällaisia pelejä.  Pelaajat seurasivat taktiikkaa, mutta ei oltu kuitenkaan parhaimmillamme.  Pelajilla on hyviä ja huonoja päiviä.  Täytyy olla tyytyväinen tähän, mutta nyt on keskityttävä huomiseen tärkeään peliin Pihtiputaalla.

LähiTapiola-pisteet:

3 Saara Lepistö, OrPo
2 Franciely Lemos, OrPo
1 Jessica Kosonen, OrPo

Otteluisäntä Sinetti Säästöpankki valitsi ottelun parhaiksi Jymystä Julia Niemen ja OrPosta Saara Lepistön.

Yleisöä 328

 

Ottelukooste: