Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo-LP Kangasala, odotettu taistelupari kohtaa la 24.2. Orivedellä

Lauantaina Oriveden liikuntahallissa klo 17:00 naisten lentopallon Mestaruusliigassa ovat vastakkain OrPo ja LP Kangasala.  Vaikkakin OrPo on sarjataulukossa selvästi edellä Kangasalaa, LP on voittanut neljä viimeisintä otteluaan, jopa HPK:n 3-1 ja on ollut selvässä nousukiidossa uuden kanadalaispelaajan Danielle Briseboisin liityttyä kokoonpanoon.  Hän on ollut avainpelaaja heti tulonsa jälkeen.  Kangasala pääsee pelaamaan ilman paineita, koska ottelun tuloksella ei ole todennäköisesti merkitystä LP:n sijoitukseen kuudentena sarjataulukossa.  Sille pudotuspelivastustajaksi tulee joko OrPo tai Pölkky.  OrPo haluaa varmistaa kolmannen sijansa niin, ettei siihen tarvita apuja muiden joukkueiden pelien taholta.
OrPo on kolmantena ja pelin enemmän pelannut Pölkky tasapisteillä neljäntenä.  OrPon pelit ovat vielä LP Kangasalaa, LP Viestiä ja WoVoa vastaan, Pölkyllä on enää LP Viesti ja LP Vampula, joten OrPolla ovat asiat vielä omissa käsissä, vaikka Pölkky voittaisi molemmat jäljellä olevat runkosarjan ottelunsa.  Kova peli ja taistelu joka tapauksessa tulossa, jos molemmilla on vastassa todennäköinen puolivälierien vastustaja.  Tervetuloa kannustamaan OrPo voittoon!