Single Blog Title

This is a single blog caption

Ensimmäinen puolivälierä LP Kangasalalle

OrPo-LP Kangasala 1-3 (22-25,21-25,25-21,20-25)

LP Kangasala tuli peliin rohkeammin ja agressiivisesti ja OrPo pääsi juonesta kiinni vasta kolmannessa erässä.  Jos tällainenkin peli pitää pelata, se kannattaa pelata ensimmäisenä, ei viimeisenä.  Voittavalla joukkueella on aina myös tuuria, mutta ei sillä pelkästään voiteta.
Nyt on peli avattu ja jatketaan maanantaina 12.3. Kangasalalla.

Danielle Brisebois, LP Kangasala:
Otimme opiksemme viime kerran 3-2 tappiosta.  Pelasimme agressiivisesti ja hyvin.

Saara Lepistö, OrPo:
Kangasala tuli heti alusta paremmalla ilmeellä. Taistelu jatkuu ensiviikolla.

Kai Stenius, LP Kangasala:
Oli paljon tasokkaampi, kuin meidän viimekertainen käynti täällä.  Nyt on vasta yksi peli pelattu.  Parannettavaa jäi etenkin torjuntaan ja uskon, että pystymme siihen.  Nyt tuli vihdoin kotimaiset laiturit peliin mukaan.

Apostolos Oikonomou, OrPo:
Onnittelut Kangasalalle voitosta.  Pitäisi pystyä käsittelemään omat tunteensa, mutta olen varma, että kun pelaamme omalla tasollamme, voitamme.  Tiesimme, että Kangasala tulee paljon keskeltä, ja onnistuimme saamaan Wagneria kiinni, mutta Briseboi oli pitelemätön.  Puolustuksen jälkeinen pelaamista pitää parantaa.

Otteluisäntä Tampereen Lattiamestarit Oy palkitsi joukkueidensa parhaina Daniele Briseboisin LP Kangasalalta ja Francyele Lemoksen OrPosta.

Yleisöä 528, OrPo kiittää hyvästä kannustuksesta.