Single Blog Title

This is a single blog caption

Kangasala otti väkisin toisen kiinnityksen jatkopaikkaan

PVE2_LP Kangasala-OrPo 3-0 (25-21,25-20,25-19)

Kotijoukkue uhkuu itseluottamusta, kun se on saanut vahvistuksena kanadalaisen Danielle Briseboisin.  Yhdessä Jessica Wagnerin kanssa passari Uiato Mitan on hyvä tarjoilla ruokaa tämän tason pelaajille.  Brisebois hoiti lähes kaiken, mitä hänelle tarjotaan.  Muu joukkue on tästä sellaisessa hurmoksessa, että se pelaa uhrautuvasti ja vähintään omalla taitotasollaan.  OrPo paransi hieman peliään lauantaista, mutta ei riittävästi, koska Kangasala pelasi myös paremmin kuin ensimmäisessä kohtaamisessa.

Passari Uiato Mita palkittiin täysin ansiosta joukkueensa parhaana.  Kovatasoinen passari pystyy pyörittämään peliä monipuolisesti, vaikka kangasalan vastaanotto ei ollut paras mahdollinen.  OrPon parhaana palkittiin Francyele Lemos.  OrPon pitää saada syöttöihin ja etenkin hyökkäyksiin tehoja.  Keskiviikkona nähdään varmasti kova taistelu Orivedellä