Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo jäi mitalipelien ulkopuolelle

OrPo oli runkosarjan kolmonen, mutta loukkaantumisten vuoksi loppukautta ei saatu tavoitteen mukaisesti maaliin. Kaikki pelaajat voivat olla ylpeitä tekemisistään, päävalmentaja Apostolos Oikonomou sai joukkeen toimimaan, mutta aika loppui tässä vaiheessa kesken, että kunnon balanssi olisi löytynyt.
Lämmin kiitos yleisölle, yhteistyökumppaneille, talkoolaisille, pallotytöille ja -pojille, taustajoukoille ja kaikille, jotka olivat mukana tällä kaudella. Katse suunnataan nyt tulevan kauteen.

 LP Kangasala meni otteluparista ansaitusti jatkoon. OrPo pystyi pelaamaan vasta kolmannessa ottelussa siten, kuinka pudotuspeleissä tulee pelata. Loukkaantumisista johtuen täysipainoisen valmistautumisen kanssa OrPolta loppui aika kesken.

Taija Tikka, LP Kangasala: Minun mielestä oli ihan hyvä peli. Voitto saatiin kotiin. Oli mahtava pelata kakkossarjan jälkeen Mestaruusliigassa pudotuspelejä.
Franciely Lemos, OrPo: Taistelimme tänään. Parhailla hetkillä meillä oli kuitenkin virheitä. Olisimme halunneet jatkaa sarjaa, pettymys on kova, mutta LP Kangasala oli nyt parempi ja meni jatkoon.

Kai Stenius, LP Kangasala: Tilastojen valossa tasainen peli. Meillä on passari aika taikuri. Onneksi saadaan viikko aikaa.

Apostolos Oikonomou, OrPo: Onnittelut Kangasalan joukkueelle, että voitti vajaan viikon aikana kolme ottelua ja ansaitsi paikkansa. Meidän tärkeät pelaajamme eivät ole nyt 100% pelikunnossa. Valmistautuminen ei päässyt onnistumaan. En tyytyväinen tulokseen, mutta onnittelen pelaajiani. He antoivat kaikkensa. Valmentajaurallani ensimmäinen kerta, kun jään neljän parhaan ulkopuolelle. Kolmannessa erässä passarin loukkaantuminen lamautti joukkuetta ja hävisimme sen erän ja se vaikutti myös lopputulokseen. Jos pelaajat eivät pysty harjoittelemaan tasollaan, he eivät pysty myöskään pelata tasollaan. Stedilen ja Lemoksen kuntoituminen kesti kaksi kuukautta ja oli vielä kesken.
Vaikka on yhdestä kaudesta kysymys, olimme kolmansia runkosarjassa. Se oli hyvä suoritus, mutta puolivälierien tappio harmittaa. Tässä puolivälierässä Kangasala oli parempi. Olen ylpeä OrPon joukkueesta.

Ottelu päättyi 2-3 (25-15,21-25,22-25,25-23,9-15).
Ässät OrPolle 15-6, torjunnat Kangasalalle 12-10. Kokonaispisteitä Kangasalalla 103, OrPolla 102.
Lp Kangasala kohotti hyvin tasoaan ja pelasi tyynesti sekä kypsästi. Onnea heille jatkopeleihin. OrPo kiittää koko kaudesta hyvää yleisöään tuesta sekä hienosta kannustuksesta.

Otteluisäntä Oriveden sanomat palkitsi joukkueidensa parhaina Mita Uiaton LP Kangasalasta ja Franciely Lemosin OrPosta. Lemos oli illan kuningatar 26/+17 pisteillä, 2 torjuntaa, 1 ässä.