Single Blog Title

This is a single blog caption

Apostolos Oikonomou jatkaa OrPon päävalmentajana

Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ja Apostolos Oikonomou ovat tehneet sopimuksen kauden 2018-2019 valmennuksesta.  Kreikkalainen Oikonomou tuli kevätkauden alussa OrPon päävalmentajaksi.  Kolmen tärkeän pelaajan loukkaantumiset vuoden vaiheessa heikensivät joukkueen mahdollisuuksia taistella tasollaan ratkaisupeleissä.  Kokemukset Oikonomoun valmennustavasta ja luomasta ilmapiiristä ovat olleet hyvät ja yhteistyötä haluttiin jatkaa sekä syventää.

Apostolos Oikonomou: Ensinnäkin tunnen erittäin suurta kunnioitusta sekä kiitollisuutta yhteistyön jatkumisesta OrPon mestaruusliigajoukkueen kanssa.  Olen hyvin iloinen, että voin työskennellä hyvin järjestäytyneen seuran kanssa, jossa on ammattimainen ilmapiiri ja korkeat tavoitteet.  Odotan innolla uutta kautta ja lupaan osaltani antaa parhaani, että OrPolla on johtava rooli ensikauden Mestaruusliigan peleissä.

Kuva: Raimo Lietsala