Single Blog Title

This is a single blog caption

Nette Tuominen OrPoon ja Sanna Häkkinen jatkaa


Välillä Espanjan pääsarjassa sekä LiigaPlokissa pelannut Nette Tuominen, yleispelaaja, 28-183 palaa OrPoon.  Netellä oli erinomanen kausi Plokissa ja nyt jatkoa seuraa OrPossa.
-Tuntuu hyvältä palata Orivedelle. Seurassa on positiivinen henki ja aikaisempina kausina olen viihtynyt erinomaisesti. Odotan, että valmennukselta saan uusia avaimia edelleen oppia uutta ja auttaa joukkuetta tulevalla kaudella. Orivedellä on paljon tuttuja kasvoja katsomossa ja seurassa. Heidät on jälleen mukava nähdä ja tehdä töitä yhdessä, toteaa Nette.  Tervetuloa takaisin OrPoon!

Sanna Häkkinen on ollut jo usean vuoden OrPon ykköslibero.  Sannan kokemus ja taito takakentän puhtaanapidossa ja puolustuspelaamisessa ovat arvokas asia joukkueelle.
-Päätös jatkaa OrPossa oli melko helppo. Seura on tuntunut kodilta alusta asti ja on kiva tehdä töitä hyvän taustaporukan kanssa. Olen saanut OrPossa tukea ja luottamusta. Viime kausi oli joukkueelle erittäin haastava ja itsellekin henkisesti raskas, kun joukkue alkoi olla rikkonainen. Joulun jälkeen Apostoloksen otettua homma haltuun, tilanne parani huomattavasti. Hänellä tuntuu olevan aito halu kehittää meitä ja viedä OrPo pitkälle tulevalla kaudella. Haluan olla tuossa porukassa mukana ja ottaa pelaajana uusia steppejä eteenpäin. Odotan innolla kauteen valmistavaa jaksoa, kun valmentaja pääsee tekemään töitä joukkueen kanssa alusta asti. Uskon että tänä vuonna saavutamme tavoitteemme.