Single Blog Title

This is a single blog caption

Saara Lepistö jatkaa ja Netta Rekola tulee OrPoon

Kolmannen liigakauden OrPossa aloittava keskitorjuja Saara Lepistö, 23-183.  Saara on oman kylän kasvatti ja ennättänyt saalistaa jo urallaan yhden SM-hopean sekä kaksi pronssia. Viime kaudella hänen hyökkäysprosenttinsa oli varsin vahva, 47,5. Torjuntoja Saara keräsi runkosarjassa 46.
-Viime kausi oli raskas, kun pelattiin pitkään kahdella keskarilla.  Nyt näyttää paremmalta, kun meitä on kolme. Netta Rekolalla ja Mona Kokolla on talentit kohdillaan. He ovat taitavia nuoria pelaajia ja heistä tulee hyviä keskareita, kertoi Saara Lepistö.
-Ensi kaudella ei jäädä puolivälieriin. Siitä edetään sitten pala kerrallaan, niin pitkälle kuin taidot vievät. Apostolos on järkevä valmentaja. Hän osaa viedä joukkueen pitkälle.  Uskon, että saamme kovan ryhmän kasaan, kun kotimaiset pelaajat ovat lähellä Mestaruusliigan huippua ja joukkue täydennetään vielä kahdella ulkolaisella osaavalla taiturilla, totesi Lepistö luottavaisena tulevasta.

Rantaperkiön Iskussa kaksi kautta ykköstä pelannut ja viime kaudella kolme Mestaruusliigan peliä LP Kangasalan paidassa otellut Netta Rekola, 17 – 183, pelaa ensi kaudella kasvattajaseuransa liigajoukkueessa keskitorjujan tontilla.  Netta pystyy pelaamaan myös hakkurina.  Ennen Rantaperkiötä Netta pelasi yhden kauden ykkössarjaa OrPossa. Tyttöjen maajoukkueet ovat tulleet tutuksi U17 ja U15 tasolla. Näissä sarjatasoissa hän on pelannut maaotteluita pitkin Eurooppaa.
-Rantaperkiössä kehityin hyvän valmentajan Jari Tolvasen ohjauksessa. Mestaruusliigan tasolle oli hyvä tehdä siirto tuttuun, turvalliseen ympäristöön entiseen kasvattajaseuraan. Odotan passarivalinnassa muistettavan monipuolisuuden niin, että keskaritkin saavat nopeita passeja tapettaviksi. Lähden liigaan hakemaan mestaruutta. Jatkossa toivottavasti aukeaa myös ovet Eurooppaan, kertoi Netta Rekola.
– Olen kotoisin Länkipohjasta.  Opiskelen Tampereella Tredussa lähihoitajaksi.  Kaksi vuotta opiskelua on takana, viimeinen lukuvuosi alkaa syksyllä. Majoitun Tampereen Tammelassa ja Sanna Häkkinen asuu aivan naapurissa, joten kulkeminen Orivedelle onnistuvat kätevästi, kertoi Netta