Single Blog Title

This is a single blog caption

Saara Holm takaisin OrPoon, Emilia Putkisaari jatkaa OrPossa

Toissa kaudella upean kauden tulokkaana OrPossa pelannut Saara Holm, 20-182, palaa yhden välikauden jälkeen OrPon naisten mestaruusliigajoukkueeseen. Sopimus on yksivuotinen ja pelipaikka on yleispelaajan tontti.
-Edelliskerrasta jäi hyvä maku, tykkäsin Orivedestä, joukkueena, seurasta ja kotiyleisöstä. Täällä oli kiva pelata, kertoi Saara Holm.
Holm on aloittanut lentopallon Petäjäveden Petäjäisissä 7-vuotiaana.  Jyväs-Lentiksessä hän on saavuttanut SM-pronssia C- B- ja A-tytöissä.  Oriveden kauden jälkeen hän palasi Jyväs-Lentikseen. Pääpaino oli opiskelussa Jyväskylän Yliopistossa, josta Saara valmistuu luokanopettajaksi ja erityisluokanopettajaksi.
-Pelasin ykkössarjaa ja sain paljon vastuuta. Nyt on uudet haasteet edessä. Uskon, että joukkueen ja seuran tavoite on vähintään selviytyä mitaleille, kertoi Saara Holm.

Emilia Putkisaari, 19-168, aloittaa nuoresta iästään huolimatta jo neljännen liigakauden, kaikki kasvattajaseuran, Orpon pelipaidassa. Pelipaikka on libero ja sopimus yhden kauden kattava.

-Viime kaudella jäi peliaika vähiin. Harkitsin ykkössarjaan siirtymistä. Apostolos Oikonomoulla on kuitenkin enemmän annettavaa. Hän käänsi viime kauden parempaan asentoon, vaikka mitalia ei tullut. Meillä on hyvät kotimaiset pelaajat.  Toivottavasti ”ulkit” parantavat vielä joukkuetta. Vähintään mitaleille pitää yltää, kertoi jo kaksi SM-pronssia urallaan liigasta saavuttanut Emilia.

Putkisaari piti ylioppilaaksi tulon jälkeen välivuoden opiskelusta.  Haku on päällä Tampereen Yliopistoon opiskelemaan kasvatustieteitä.  Toinen vaihtoehto on fysioterapeutiksi opiskelu Jyväskylän  Ammattikorkeakoulussa.  Mieluisin vaihtoehto olisi Tampere, mikä soveltuisi paremmin huippu-urheilun toteuttamiseen.