Single Blog Title

This is a single blog caption

Ranskassa Nantesissa viime kauden pelannut passari Erica Handley OrPoon


Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue on solminut yhden vuoden sopimuksen yhdysvaltalaisen passarin, Erica Handleyn , 23-185, kanssa.  Erica on tullut Euroopan kentille Montanan yliopisto-opintojensa ja yliopistojoukkueen jälkeen.  Hänellä on taustalla hyvät meriitit, ajatellen Suomen Mestaruusliigaa, sillä Erica pelasi kauden 2016-2017 Puolassa Bielsko-Bialassa ja 2017-2018 Ranskan pääsarjassa Nantesissa, samassa seurassa Laura Pihlajamäen ja Pauliina Vilposen kanssa.  Erica saapuu Orivedelle elokuun alussa.

– Olen erittäin innoissani liittymisestä OrPoon tällä kaudella. Toivon, että voin auttaa tuomaan mestaruuden joukkueelle. Olen myös innoissani pelaamaan Apostolosille ja erinomaisten urheilijoiden kanssa. Toivottavasti kokemukseni Laura ja Pauliinan kanssa auttavat sopeutumaan tiimiin. Odotan innolla, että voin tavata OrPon hienoja faneja ja pelata myös heille!-toteaa Erica.