Single Blog Title

This is a single blog caption

Nette Tuominen lopettaa aktiiviuransa

OrPoon palannut kokenut yleispelaaja Nette Tuominen on päättänyt lopettaa aktiiviuransa lentopallossa.

– On aika mennä elämässä eteenpäin. Tunteet lopettamisesta ovat kypsyneet mielessä koko kesän ajan, ja päätös konkretisoitui kauden aloituksen kynnyksellä. Kun sydän ja mieli eivät enää ole mukana 110 prosenttisesti, on mahdotonta antaa kaikki aika ja jaksaminen reenaamiselle ja pelaamiselle. Halusin olla rehellinen itselleni ja lopettaa nyt, enkä vasta sitten kun olen puskenut itseni väkisin loppuun. Nyt jään makustelemaan lentopalloilijan elämää makein muistoin ja suuntaan uteliain mielin kohti uutta vaihetta elämässä. Mielessä on vain nöyrä ja iso kiitollisuus kaikista ihmisistä ja muistoista, jotka jäävät elämään, totesi Nette päätöksensä jälkeen.

Nette Tuominen pelasi usean kauden OrPossa.  Edellisvuosi meni Espanjan pääsarjassa ja viimekausi Liigapokissa pelaajana ja kapteenina.  Kauden 2018-2019 sopimus OrPon ja Neten välillä purettiin
pelaajan aloitteesta ja hyvässä yhteishengessä.  Toivomme jokainen Netelle kaikkea hyvää elämässä eteenpäin ja varmaankin tapaamme myös katsomonkin puolella.