Single Blog Title

This is a single blog caption

Pian se alkaa!

OrPo kohtasi 19.9. viimeistä edellisessä harjoituspelissä LP Vampulan.  Lupaavan näköisiä otteita molemmilta joukkueilta.  Näissä peleissä haetaan tuntumaa ehkä enemmän oman joukkueen sisällä kuin vain keskityttäisiin vastustajan nitistämiseen.  Tiukemmat pelit alkavat reilun viikon kuluttua.
Vampulallakin on hyvä ryhmä, jossa on neljä ulkomaan peluria.  Heistä #5, Kia Bright tulee olemaan tulevan kauden valopilkkuja naisten pääsarjassa.  Huima pomppu ja viisasta pelaamista vähillä hyökkäysvirheillä.
OrPolla on kaksi hyvää passaria #2, Erica ja #13 Mantu, jotka saavat varmasti joukkueesta hyvät tehot irti.  Erica pelasi viime kaudella Ranskassa Nantesissa yhdessä Pauliina Vilposen ja Laura Pihlajamäen kanssa.  Mantulla on yli 500 sarja- ja monen maajoukkuepelin kokemus.  Hyvistä lähtökohdista edetään tulevaan kauteen.

Viimeinen harjoituspeli ennen kauden avausta OrPo-Nurmon Jymy perjantaina 21.9. n klo 18:30

Kauden ensimmäinen ottelu OrPo-WoVo 29.09. klo 17:00.