Single Blog Title

This is a single blog caption

LP Viesti vei jännitysnäytelmän 1-3

OrPo-LP Viesti 1-3 (23-25,25-21,14-25,23-25)

Ottelu oli kokonaisuutena tasainen ja jännittävä.  Anna Czakanin kolme ässää ensimmäisen erän lopussa, jossa LP Viesti meni 23-22 tilanteesta erävoittoon, oli yksi ottelun ratkaisevimpia suorituksia.

Kertu Laak, LP Viesti: Hyvä peli, pidin siitä mitä teimme.  Hyvä että saimme ensimmäisen erän.  Kova ottelu.

Nelli Rantanen, OrPo: No, lähtö ei ollut ihan hirveän hyvä.  Toisessa erässä paransimme omaa peliä.  Kaverilla parempi vastaanotto.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:  Erittäin tärkeät vieraspisteet.  Meille kauden avausottelu.  Tänä vuonna tasainen sarja, joudumme tekemään enemmän töitä kuin LP Viesti aikaisemmin.  Anna Czakan pelasti yhden erän ässillään.  Syötössä oltiin selkeästi edellä ja tultiin laajemmalla rintamalla kahteen viimeiseen erään.  Kaksi ensimmäistä oltiin pelkästään Kertun varassa.  Pallotytöiltä esimerkillistä toimintaa, kun olivat keräämässä palloja jo joukkueiden lämmittelyssä.

Apostolos Oikonomou, OrPo:  Onnittelut Tomille ja Viestille, sekä myös omalle joukkueelle, koska keskiviikon jälkeen noustiin paljon paremmalle tasolle.  Kahteen ensimmäiseen olen pettynyt erin loppujen osalta, focus ei ollut niin kuin olisi pitänyt.  Jos aikoo voittaa LP Viestin, on aina pelattava omalla kovalla tasollaan.  Meille tämä oli viikon sisällä kolmas peli ja se varmasti vaikutti tässä vaiheessa kautta.
Olimme hyökkäyksissä ja torjunnoissa Viestin tasolla, mutta torjunta ja vastaanotto ratkaisi pelin 3-1 Viestille.  Nyt on sarja alussa, runkosarja on kuin maraton.

LähiTapiola-pisteet:
1 Hämäläinen, LP Viesti
2 Lepistö, OrPo
3 Laak, LP Viesti

Otteluisäntä Oriveden kaupunki palkitsi joukkueidensa parhaina
LP Viestistä Kertu Laakin ja OrPosta Nelli Rantanen

Yleisöä 374