Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPolle kova viisieräinen, HLK taipui 3-2 Orivedellä

Olipa Peli!  OrPo voitti hurjan jännitysnäytelmän 3-2 (23-25,23-25,25-17,25-22,16-14)
Ensin kaksi erää täpärästi HLK:lle ja OrPolle kolme putkeen kovalla taistelulla ja etenkin erien loppuun otetta koventaen.

Ronja Heikkiniemi, HLK:  Tietysti tiukka vääntö, yleisölle rahoille vastinetta.  Emme päässeet joukkueena sille tasolle, jolla tällaisen ottelun voisi voittaa.  Kotijoukkue tuli tosi hyvällä pöhinällä ja meidän olisi pitänyt vastata siihen.
Nelli Rantanen, OrPo:  No kahden erän jälkeen satiin syöttö kulkemaan.  se oli ainakin yksi pala, että voitettiin.  Yleensä meillä on erän loput menneet huonommin, mutta nyt pystyttiin hoitamaan ne kolmessa viimeisessä erässä.  Pukkarissa tuli kovia sanoja, että nyt on herättävä tähän peliin

Matteo Pentassuglia, HLK:  Olimme kohtuu hyvin pelissä, mutta pitkän auon jälkeen menetimme fokuksen.  Kaksi ensimmäistä erää oli meiltä samaa, mitä olemme pelanneet Elenia-areenalla. Vastustaja oli parempi kolmessa viimeisessä parempi.

Apostolos Oikonomou, OrPo:  Onnittelut pelaajille.  Meillä oli huono tilanne henkisesti kolmen hävityn ottelun jälkeen.  Hyvin tyytyväinen, että voitimme.  Voitontahto vaatii voitettuja pelejä.  Kun kyse on nuoresta joukkueesta, on hyvin tärkeä saada itseluottamusta.  Pelit ratkaistaan 20 pisteen jälkeen.

 

Illan pistekuningatar oli Nelli Rantanen 27/+19, 4 ässää ja 2 torjuntaa, hyökkäysprosentti kova 59 % HLK:n hyvää torjuntaa vastaan.  Shannon Dugan 16/+5, Netta Rekola 14/+11, Saara Lepistö 13/+11, Saara Holm 12/+5.  OrPo voitti torjunnat 14-9, ässät tasan 8-8.

LähiTapiola-pisteet:

3 Nelli Rantanen, OrPo
2 Ronja Heikkiniemi, HLK
1 Netta Rekola, OrPo

Otteluisännät Iipu ja Markku valitsivay joukkueidensa parhaiksi HLK:sta Ronja Heikkiniemen ja OrPosta Nelli Rantasen

Yleisöä 423