Single Blog Title

This is a single blog caption

Pölkky OrPon vieraaksi 27.10. klo 17:00

Naisten Mestaruusliiga on tänä vuonna tasaisempi kuin aikoihin.  Orivedellä kohtaa lauanaina 27.10. kaksi ennakkoon tasaista joukkuetta OrPo ja Pölkky Kuusamo.  Pölkyllä on neljä peliä takana: voitto Nurmon Jymystä 3-0, tappio LiigaPlokille 2-3 ja WoVon kanssa kaksi voitettua peliä 3-2 ja 3-0.
OrPo on voitanut WoWon 3-0, tappiot LP Viestille 1-3, LP Kangasalalle 0-3 ja HLK:n kanssa tappio 1-3 sekä voitto 3-2.  Ennakkoasetelmat ovat kutkuttavat, pääseekö Pölkky pisteissä karkuun vai tasoittaako OrPo nykyistä Pölkyn eduksi olevaa 9-5 piste-eroa.

Lentopallo on parasta paikan päällä.  Tervetuloa jännittävän illan pariin, kannustamaan OrPo voittoon ja luomaan tunnelmaa, josta pelaajat ammentavat voimavaroja!