Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo Suomen Cupin välieriin

LP Kangasala kaatui kotikentällään 2-3 (25-17,19-25,25-21,22-25,15-17 ja OrPo pääsi kuittaamaan vanhat kalavelkansa pudottamalla LP Kangasalan Suomen Cupin jatkosta.
Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen totesi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa, että hänen joukkueensa ei kaatunut passipeliin, vaan hyökkäysvirheisiin ja siihen, että peli ei muutenkaan ollut sellaista, mitä LP normaalisti pelaa.
Ottelu alkoi tasaisesti ja eteni 15-15 lukemiin, jonka jälkeen OrPon ote hieman herpaantui ja emännät pääsivät viemään erän 25-17.  Toiseen erään OrPo tuli hyvin latautuneena ja hienot suoritukset seurasivat toistaan.  Kangasala jäi täysin telineisiin ja oli käyttänyt jo molemmat aikalisänsä, kun OrPo karkasi 4-17 johtoon.  LP:n pisteissä oli tuossa vaiheessa mukana kaksi OrPon syöttövirhettä, yksi ässä ja yksi hyökkäyspiste.  Saara Holmilla oli vahva syöttövuoro, jossa OrPo nousi 3-7 lukemista 3-13 tilanteeseen. Emännät saivat kuitenkin paremmin juonesta kiinni, kun OrPo antoi hieman löysiä.  Etumatka riitti kuitenkin hyvin ja erä OrPolle 19-25.  Erässä oli vahvaa syöttöpeliä molemmilta.
Kolmas erä oli tasainen alusta loppuun.  19-18 tilanteen jälkeen OrPolla lipsahti muutama pallo ehkä epäonnisestikin ja erä valui LP:lle 25-21.  OrPo selvitti kolme eräpalloa, mutta ei sitten enempiä.

Neljänteen OrPo lähti veitsi kurkulla ja erässä taisteltiin kovaa molemmin puolin. Tasoissa oltiin vielä 15-15, mutta sitten OrPo sai kiristettyä otettaan, ennen kaikkea syöttö koveni.  16-19 LP otti ensimmäisen aikalisänsä ja 17-21 toisen, mutta OrPon vahva ote kesti.  OrPo rauhoitti peliä omalla aikalisällään 20-24, kun Kangasala oli selvittänyt kaksi eräpalloa.  Seurasi kova taistelupallo, joka päättyi OrPon hyökkäysvirheeseen.  LP pääsi vielä 22-24 tilanteeseen, mutta Saara Holm pääsi niittaamaan vastapalloon ja jännittävä erä OrPolle 22-25.
Viides erä alkoi LP:n hurjalla rynnistyksellä ja hetkessä oltiin huolestuttavan näköisissä lukemissa 8-3, jossa OrPo otti jo toisen aikalisänsä.  LP hyökkäsi verkkoon 8-4.  Saara Holm aloitti syöttövuoronsa ja LP:n hyökkäysvirheestä 8-5.  Nelli Rantanen latasi kuutospaikalta 8-6, LP otti aikalisän.  Hyvällä hyökkäyksellä 9-6, jonka kuittasi Shannon Dugan 9-7.  Saara Lepistö leipoi ässän tiukkaan paikkaan 9-8.  LP hyökkäsi rajoista yli 9-9, mutta paikkasi 10-9.  Erica Handley jujutti ovelasti 10-10, latasi ässän 10-11 ja LP joutui turvautumaan aikalisään.  Seurasi aivan hurja taistelupallo, jonka päätti Nelli Rantanen 10-12.  Erica jatkoi painavilla syötöillä.  LP hyökkäsi taas rajoista yli 10-13.  Voitti taistelupallot 11-13 ja 12-13 ja vielä tasoitti 13-13.  Pienellä epäonnella OrPo menetti vielä pisteen ja oltiin LP:n erä ja ottelupallossa 14-13.  OrPo taisteli edelleen ja Shannon Dugan tasoitti kovalla tykillä hyvästä Erican passista 14-14.  Erica syötti ja Saara Holm jujutti 14-15.  LP:ltä hyvä hyökkäys ja taas tasan 15-15, mutta seuraava pallo ei pysynyt ruudussa, OrPolle erä- ja ottelupallo.  Netta Rekola syötti pahan ja LP ei saanut sitä kunnolla nousemaan.  OrPon kapteeni Saara Lepistö pääsi niittaamaan ratkaisun sydämensä kyllyydestä.  Pallo kimposi vastaanoton käsistä kohti yläkatsomon kaiteita.  OrPon voitontanssi alkoi ja matka kohti Suomen Cupin välieriä, jotka pelataan tammikuun alussa.  LP Kangasala koki kauden ensimmäisen tappionsa, kun jännittävä erä päättyi 15-17 ja koko ottelu OrPolle 2-3.
OrPo kiittää mukana olleita faneja hyvästä kannustuksesta!  Illan pistekuningatar Nelli Rantanen palkittiin OrPon parhaana, ja koko joukkuetta voidaan onnitella hyvästä ja erittäin tärkeästä taisteluvoitosta.

Kuva: Raimo Lietsala