Single Blog Title

This is a single blog caption

Suomen Cupin välierävastukseksi Ploki tai Pölkky

Suomen Cupin välieräparit ja kotiedut arvottiin tänään Raision Loimu – Akaa Volley -pelin pitkällä erätauolla. Naisten joukkueista OrPo on toistaiseksi ainut joukkue, joka on jo selvittänyt tiensä välieriin voittamalla ensin karsinnoissa Vilppulan Tähden ja sen jälkeen puolivälierässä LPKangasalan.

Kotiedun suhteen arpa ei suosinut orivesiläisiä, vaan edessä on vierasmatka. Vastus tulee olemaan voittaja pelistä Pihtiputaan Liiga-Ploki vs. Kuusamon Pölkky. Ploki ja Pölkky kohtaavat Suomen Cupin puolivälierässä Pihtiputaalla maanantaina 10.12.2018.

https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopallon-suomen-cupin-valierat-arvottu.html?fbclid=IwAR0caL4DiKKf5uwWqE1fBPM9uaRf5dBxCAiAMDFRWvQKpq8TvfQAL2jXBeE