Single Blog Title

This is a single blog caption

Joukkueen mukana Pihtiputaalle

 

Oriveden Ponnistus kamppailee 16.1. Suomen Cupin finaalipaikasta Pihtiputaan Liiga-Plokia vastaan. Peli pelataan Pihtiputaalla.

Nyt on tarjolla harvinaista herkkua, kun joukkueen bussiin otetaan mukaan 14 kannustajaa!

Reissuun lähdetään ke16.1. klo 13:15 Oriveden liikuntahallilta, ja paluu on puolen yön tietämissä. Menomatkalla n. 30 min. pysähdys ABC Hirvaskankaalla, ja paluumatkalla pysähdytään ruokailemaan Pihtiputaan Takkatuvalle.

Matkan hinta on 20,- + pääsyliput ja mahdolliset ruokailut. Mikäli haluat ruokailla Takkatuvalla, se kannattaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä. Pääsylipuista saamme tarjouksen Liiga-Plokilta 10.1. mennessä, joten tarkka lipun hinta päivitetään tänne tuolloin.

Ilmoittautumiset: Kalle Uotila, 0400934091.