Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPolle avausvoitto välierissä

OrPo otti vähintäänkin kotiedun välieräsarjassa Viestiltä

Rohkeasti, ennakkoluulottomasti ja taktisesti loistavasti pelannut OrPo otti avausvoiton Salossa 3-2.  Ottelu kulminoitui täysin viidenteen erään, johon LP Viesti sai vahvan alun.  4-0 ja 5-2 tilanteista OrPo tuli väkisin iholle parin pinnan päähän ja lähes tasoihin, mutta kiihkeä tasoitusmahdollisuus tuomittiin Viestin pisteeksi ja siitä vielä pinna salolaisille, oltiin 10-7.  OrPo otti toisen aikalisänsä.  Saara Lepistö torjui 10-8, Netta Rekola iski satasen rajaan, 10-9.  Piesasen hyvä hyökkäys 11-9, toinen piste perään salolaisille 12-9.  Erica Handley passaa ja Netta iskee taas satasella pisteen 12-10.   Joka pallosta taistellaan.  Tiana Dockery lataa torjunnan käsistä 12-11 ja torjuu 12-12!  Ottelun hahmo ja kuningatar Erica Handley syöttää, ja syöttää ässän 12-13.  OrPo siirtyy johtoon.  Viestin toinen aikalisä.  Ericalta vaikea syöttö, taistellaan, Tiana torjuu erä- ja ottelupallon 12-14.  Erica jatkaa kovalla syötöllä, Viesti hyökkää, OrPo torjuu ja pallo lattiaan juuri sinne, minne sen pitikin upota.  OrPo vei erän 12-15 ja ottelun 3-2.

OrPo teki muutamia virheitä avauserään ja se meni helpon oloisesti Viestille 25-15.  Toiseen erään OrPo terävöitti peliään, jätti virheet pois, mutta pelasi rohkeasti ja voitti sen 24-26.  Kolmas yhtä täpärästi Viestille 25-23.  OrPo sai vielä uuden vaihteen päälle ja vei neljännen 25-15.  Viides alkoi Viestin komennossa, mutta OrPo kiristi rinnalle ja kalkkiviivoilla ohi.

Pelaajat pelasivat viisaasti, tehokkaasti ja ennen kaikkea erittäin hyvällä itseluottamuksella läpi koko ottelun, etenkin viidennen tappioasemassa.  Nämä asiat ovat sen mittaluokan asioita tapahtuessaan, että nyt pitää antaa päävalmentaja Apostolos Oikonomoulle ja hänen valmennusteamilleen suuri kiitos ja täysi kunnia ottelun voitosta ja siitä tasosta, mille hän on joukkueensa nostanut.

Erica Handley palkittiin OrPon parhaana ja hän pelasi loistavan pelin passarina sekä hyökkäyksissään.  Shannon Dugan oli Viestin syöttöjen kohde.  Shan paransi koko ajan otettaan.  Tiana Dockery on yksi sarjan tehokkaimpia pelaajia.  Nelli Rantanen on kotimaisisten hakkureiden kärkinaisia.  Saara Lepistö napsi taas tappotorjuntoja kuten runkosarjan parhaan torjujan kuuluukin.  Netta Rekola on kehittynyt upeasti ja se näkyy tehoissa.  Sanna Häkkinen jatkaa huippuvireisenä runkosarjan PRO-libero-kisan voittonsa jälkeen.  Saara Holm ja Emilia Putkisaari tulivat vaihdosta ja molemmat onnistuivat hienosti ja virheittä.
OrPolla on hyvä nippu!  Tästä on hyvä jatkaa lauantaina Orivedellä.