Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo ja Pölkky Kuusamo pronssipeleihin

OrPo taistelee nyt pronssista ja siihen tarvittavasta kahdesta otteluvoitosta.  Sunnuntaina 1.4. klo 17:00 on ensimmäinen ottelu Kuusamossa.  Toinen pronssipeli Orivedellä tiistaina 2.4. klo 18:30.  Jos ei silloin ratkea, kolmas kohtaaminen on torstaina 4.4. vielä Kuusamossa.

Viime kauden Suomen mestari Hämeenlinnan pudotti välierissä kuusamolaiset pronssipeliin 3-2 ja salolaiset OrPon 3-1.  Molemmat nyt pronssista taistelevat joukkueet ovat tasokkaammat kuin viime kaudella.  Pölkyllä on nyt täysi kentällinen (6) ulkomaan vahvistuksia, OrPolla kolme.  Pölkky on pelannut 8 kautta liigassa ja se tavoittelee ensimmäistä mitaliaan.  OrPolla liigakausia on 33, joilta on saavutettuna 1 kulta, 6 hopeaa ja 6 pronssia.
Runkosarjan nelonen, Pölkky, voitti kuudentena olleen OrPon lokakuussa Orivedellä 3-0 ja Kuusamossa pelattiin helmikuussa kaksi viisieräistä, joista yksi voitto molemmille.  OrPo on vahvistunut kevätkaudella, kun Tiana Dockery tuli joukkueen vahvuuteen ja OrPo raivasi tieltään sarjakolmosen LP Kangasalan.  OrPolla on tälle kaudelle voitettuna Suomen Cup ja sitäkin kautta erittäin himoittu päänahka.  Tuliset ottelut luvassa!

Otteluemäntä: Oriveden Lääkäriasema Oy