Single Blog Title

This is a single blog caption

Sanna Häkkinen jatkaa OrPossa, Emilia Sipilä siirtyy OrPoon


Sanna Häkkinen jatkaa OrPossa

Viime kaudella PRO-libero-kilpailun voittanut Sanna Häkkinen, 29-175, jatkaa OrPossa.  Sannalla alkaa nyt 11. kausi Mestaruusliigassa.  Palkintokaapissa tällä tasolla on kaksi pronssia ja Suomen Cupin mestaruus 2018.  Sannalla on kolme yhtäjaksoisesti hyvää kautta OrPossa nyt takana ja vastaavaa on varmaan odotettavissa.    Sannan kokemus kovista peleistä ja asenne ovat joukkueelle arvokasta pääomaa.

Emilia Sipilä OrPon toiseksi liberoksi

OrPon mestaruusliigajoukkueen toinen libero tulee LP Vampulasta. Emilia Sipilä, 27-170, pelasi siellä ykkösliberona viime kauden.  Sitä ennen Sipilä kuului kolme kautta LP Kangasalan riveihin, toimien ykkösliberona seuran SM-pronssikaudella.  Ennen Kangasalan kautta Sipilä pelasi MesTossa ykkössarjaa.
-Vaihtelevan viime kauden jälkeen haluan alkavalla kaudella olla parempi. Haluan kilpailla Sannan kanssa ykkösliberon paikasta. Kisailu parantaa suoritustasoa. En tavoittele maajoukkuerinkiin.  Ulkomaille pelaamaan lähteminen kiinnostaa, tunnusti Emilia.
Sipilä valmistautuu lähihoitajaksi joulukuussa. Työpaikka on Tampereella.
-Asun Kaukajärvellä, josta on helppo hypätä treenikuljetusten kyytiin, kertoi Emilia.