Single Blog Title

This is a single blog caption

Carina Lehto OrPoon, Netta Rekola jatkaa

Carina Lehto passaa ensi kauden OrPossa

Kahden Amerikan vuoden jälkeen Suomeen palannut Carina Lehto, 20/175,  ja Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ovat tehneet sopimuksen ensi kaudelle. Carina opiskeli sekä pelasi kauden 2017-18 Missisippi State Universityn joukkueessa ja viimekauden Montana State Universityssä.  Hän on aloittanut lentopallon Lempäälän Kisassa 6-vuotiaana, jonka jälkeen pelasi Rantaperkiön Iskussa A-tytöissä sekä 1-sarjassa.  Carina on kuulunut naisten maajoukkueen harjoitusrinkiin, mutta ei ole vielä pelannut varsinaisia maaotteluita.  Tavoite on kuitenkin kilpailla tosissaan maajoukkuepaikasta.
– USA:n vuosista on kertynyt hyvää kokemusta ja peliaikaa.  Sarja oli Mestaruusliigan keskitasoa.  Hienoa, että OrPosta otettiin yhteyttä ja pääsin mukaan.  OrPo on tasokasa joukkue ja siinä asiat hoidetaan hyvin.
Olen hakemassa Tampereelle 3 ½-vuotiseen tradenomikoulutukseen.
Carina on joukkuepelaaja, jonka oma onnistumisen mittari on, että muut pelaajat kentällä onnistuvat omissa suorituksissaan ja joukkue pärjää.

Netta Rekola jatkaa OrPossa

Netta Rekola, 18-183, aloittaa toisen täyden kauden Mestaruusliigassa OrPossa ensi syksynä. Hän aloitti Mestaruusliigan pelit pelaamalla kaudella 2015 yhden pelin OrPossa. Tuolloin hän pelasi OrPon ykkösjoukkueessa.  Kaksi seuraavaa meni Rantaperkiön Iskun ykkössarjajoukkueessa, joka oli LP Kangasalan farmijoukkue. Kangasalla hän pääsi pelaamaan neljä merkittävää liigapeliä ja Cupin pelejä.

Viime kausi oli Mestaruusliigassa varsinainen tulokaskausi. Pelit OrPossa sujuivat hyvin. Rekola oli keskitorjujana useimmiten aloittajana. Kehitys kulki nuorella pelaajalla isoin askelin eteenpäin.
-Minulla oli hyvä kausi. Joukkueelta sujui Suomen cup mainiosti, mutta keväällä liigaratkaisut hieman sakkasivat. Mestaruusliigaa aion pelata jatkossakin, se vaikuttaa omalta. Kirkkainta lähdetään hakemaan Sotiris Gkotsisin taidoilla, joihin luotan, kertoi Netta.

Rekola on nyt kesätöissä Länkipohjan Palvelutalolla. Syksyllä hän hakee Tampereen Ammattikorkeakouluun sairaanhoitajakoulutukseen.  -Sinne on kuulemma vaikea päästä, jos ei onnista, niin vuoden päästä uudestaan.  Asun talvikauden Tampereella, joten Orivesi-Tampere väliset yhteiskyydit tullevat tutuiksi, kertoi Netta.