Single Blog Title

This is a single blog caption

Henna Kilpeläinen OrPon mestaruusliigajoukkueeseen

Tämän kevään tuore ylioppilas, Henna Kilpeläinen, 18-180, on tehnyt yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen OrPon kanssa. Henna kirjoitti ylioppilaaksi Oriveden lukion lentopallolinjalta.
Kilpeläinen ehti jo kokeilumielessä pyrkiä hammaslääkikseen.
-Pääsykoe osoittautui liian vaativaksi. En tee lisää hakuja, vaan keskityn ensi kaudella pelkästään lentopalloon. Katsotaan, mitä siitä tulee. Aion pelata liigan lisäksi kakkossarjaa ja A-tyttöjen SM-liigaa aina kun on mahdollista, kertoi Henna.

Kilpeläinen aloitti lentopallon Pieksämäen Tsempissä. Kouluttajana oli miesten maajoukkueen pelaaja Henrik Kosonen. Henna pelasi Pieksämäki Volleyssa kaudella 2016-2017 parikymmentä liigapeliä ja oli OrPossa viime kaudella seitsemässä pelissä. Hänen pelipaikkansa on yleispelaaja/hakkuri.

Kilpeläiselle avautui paikka OrPon liigajoukkueeseen, kun seuran oma kasvatti, Oona Viljanen siirtyi rovaniemeläisen Woman Volleyn riveihin.