Single Blog Title

This is a single blog caption

Nikolaos Gitzekos OrPon 2-valmentajaksi

OrPon päävalmentajan, Sotiris Gkotsisin valinta kakkosvalmentajaksi on kreikkalainen Nikolaos Gitzekos.  Gitzekos ja OrPo ovat tehneet vuoden mittaisen sopimuksen.
Nikolaos on pelannut ammattilaisena sekä Kreikan nuorten maajoukkueessa, jossa hän oli myös kapteenina.   Hän on toiminut Kreikassa naisten 2-sarjassa päävalmentajana 2018-2019 Nea Vyssa, jolloin joukkue ylsi hopealle.  2016-2018 Nikolaos oli päävalmentajana miesten kansallisessa B-sarjassa Apollon Kalamariaksessa, jolloin ensimmäisenä vuotena joukkue nousi kansalliseen A2-sarjaan ja toisena kautena oli A2 sarjassa pronssilla.  2014-2016 Nikolaos valmensi saman joukkueen nuorten joukkueen hopealle.

Nikolaos Gitzekos on pelannut ammattilaisena yhteensä yli 10 vuotta PAOK Thessalonikissa sekä Apollon Kalamariasissa, pelipaikkana passari.  Hän on opiskellut valmentajaksi 2016-2018 Kreikan lentopallovalmentajien liiton S.E.P.P.E:n Valmentajakoulussa sekä myös Aristotele University of Thessalonikissa.  Nikolaos tulee Orivedelle heinäkuun lopussa.

-Olen erittäin iloinen ja iloinen voidessani olla Orpo-tiimissä. Olen kuullut Sotirikselta hyvää joukkueesta.  Olen erittäin kiitollinen, että saan työskennellä hänen ja joukkueen kanssa.  Toivon, että saavutamme ja täytämme asettamamme tavoitteet, toteaa Nikolaos uudesta tehtävästään.