Single Blog Title

This is a single blog caption

Nea Luntamo OrPon toiseksi passariksi


OrPo sai ainoan puuttuvan pelaajapaikan täytettyä viime viikolla. Toiseksi passariksi tuli yhden kauden mittaisella sopimuksella Nea Luntamo, 20-178. Hän on Rantaperkiön Iskun pelaaja.  Nea tuli OrPoon kehityspelaajasopimuksella, joka mahdollistaa pelaamisen myös ykkössarjassa Rantaperkiön Iskussa.

Nea Luntamo on Naantalista kotoisin ja Raision Loimun kasvatti. Hän aloittaa yhdennentoista pelikauden urallaan. Lentopalloa Nea on pelannut 7-vuotiaasta. Aluksi pelipaikka ei ollut passari. Kun joukkueesta ei löytynyt vapaaehtoista passaria hänet istutettiin tontille.

-Aloitin passarina pelaamisen vastahakoisesti, mutta pikkuhiljaa sytyin siihen.  Tämä onkin paras pelipaikka lentopallossa. Siinä saa rakentaa peliä ja ottaa vastaan kehumiset ja haukut. Haluan passarina kehittyä paljon ja tehdä töitä sen eteen, kertoi Nea.

-Muutin Tampereelle vuosi sitten aloittaakseni opiskelun poliisiksi. Suunnitelmat muuttuivat ja pääsin Turkuun opiskelemaan bioanalytiikkaa. Tarkoitus oli muuttaa Turkuun. Sitten sain kyselyn, haluatko lähteä mestaruusliigaan pelaamaan passarin tontille? Hinku pääsarjaan oli niin kova, että tein sopimuksen OrPon kanssa.  Muutto Turkuun jäi. Aion valita sellaiset kurssit, että voin suorittaa niitä Tampereelta käsin, kertoi Luntamo.

OrPolla on nyt kaksi kehityskykyistä passaria sekä kahdentoista pelaajan iskuryhmä koossa.