Single Blog Title

This is a single blog caption

LP Viesti vei pisteet Saloon

OrPo-LP Viesti 0-3 (12-25,14-25,21-25)

LP Viesti jyräsi kaksi ensimmäistä erää ja kolmannessa ottelu tasoittui.  Viestillä on laaja ja kovatasoinen materiaali, jolla se tähtää menestykseen niin Suomen mestaruusliigassa kuin kansainvälisessä Mestarien liigassa.  Viesti pelasi kaksi ensimmäistä erää kovalla tasolla ja tehoilla ja hyvin vähillä virheillä.  OrPo sai kolmanteen pelinsä kulkemaan ja peli oli tasaista 21-22 lukemiin asti.   Pelissä oli paljon pitkiä hyviä taistelupalloja.  Kolmannen erän tekeminen ja asenne kertoivat, että paljon hyvää on vielä odotettavissa.

OrPo jakoi joululehtensä stipendejä urheilussa sekä samalla myös opinnoissaan menestyneille nuorille.  Salla Uusitalo, lentopallo ja Saimi Oksa, alppilajit, olivat stipendien saajina.  Joululehden päätoimittaja Raimo Lietsala jakoi stipendit.

Anu Ennok, LP Viesti:  Meiltä hyvä peli. Tyytyväinen, että ensimmäinen vieraspeli meni näin.

Saara Holm, OrPo:  Ottelu ei alkanut meiltä niin kuin odotettiin.  Kolmanteen erään saimme oman pelimme toimimaan.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:  Meiltä erittäin hyvää peliä kaikki erät.  Teimme vain neljä hyökkäysvirhettä koko peliin.  Kolmas erä oli molemmilta joukkueilta hyvää lentopalloa.

Gkotsis Sotiris, OrPo:  En voi olla tyytyväinen koko peliin.  LP Viesti valmistautuu Mestarienliigan otteluihin ja meillä on nuori joukkue, jossa osa pelaa ensimmäistä kautta mestaruusliigassa.

Otteluemäntä K-Supermarket Orivesi palkitsi joukkueidensa parhaina:
Anu Ennok, LP Viesti
Julymar Otero, OrPo

LähiTapiola-pisteet:
3 Ennok, LP Viesti
2 Pilepic, LP Viesti
1 Haneline, LP Viesti

PRO-libero Sanna Häkkinen, OrPo

Yleisöä 497